Nieuw aangekondigd tijdens de CES 2018 

De CES, ook wel omschreven als 's werelds grootste elektronicabeurs, is weer van start gegaan. Naast indrukwekkende TV's, laptops en smartphones wordt er ook allerlei innovatieve camera-apparatuur gepresenteerd. Kamera Express volgt de aankondigingen op de voeten. Hieronder vindt u daarom een overzicht waarin een aantal nieuwe producten die aangekondigd zijn tijdens de CES uitgelicht worden. Wilt u een overzicht van alle producten zien? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk alle nieuw aangekondigde producten
 

Nikon AF-S NIKKOR 180–400mm f/4E TC1.4 FL ED VR objectief

Nikon lanceert het nieuwe AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR objectief. Dit is het eerste teleobjectief in het NIKKOR assortiment met een ingebouwde 1,4 teleconverter. Dit zoomobjectief produceert altijd scherpe, stabiele beelden en biedt een bereik van 560mm zodra de situatie daarom vraagt. Perfect voor professionele sport- en natuurfotografen.

 

Voorbeeldfoto's

Hieronder ziet u een aantal voorbeeldfoto's die gemaakt zijn met de Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR.

 

Pre-order nu!

 

 

Sony SEL 18-135mm F/3.5-5.6 OSS objectief

De Sony SEL 18-135mm F/3.5-5.6 OSS is een veelzijdige zoomlens voor APS-C-formaat camera's met Sony E-vatting. De lens heeft een bereik van een groothoek- tot gemiddelde telefotolens en levert hoge prestaties. Dankzij de ingebouwde Optical SteadyShot beeldstabilisatie worden trillingen en kleine bewegingen van de camera geminimaliseerd zodat u ook vanuit de hand scherpe opnames kunt maken. Ook de lineaire autofocusmotor draag hieraan bij. Deze motor garandeert snelle en nauwkeurige scherpstelling die ook nog eens volledig stil plaatsvindt. Ideaal wanneer u de lens wilt gebruiken om video's op te nemen.

De samenstelling van de lens, die bestaat uit onder meer een extra-laag dispersie glaselement en twee asferische elementen, zorgt voor scherpe beelden zonder vervorming, hoge contrasten en optimale helderheid over het hele zoombereik. Al deze kenmerken maken de Sony SEL 18-135 F/3.5-5.6 breed toepasbaar voor onder meer landschaps-, portret- en sportfotografie.

Pre-order nu!

 

Samyang 14mm F/2.8 AF Canon EF objectief

De Samyang 14mm F/2.8 AF Canon EF is een groothoekobjectief waarmee u automatisch en handmatig kunt scherpstellen. De scherpstelling vindt stil, snel en zeer nauwkeurig plaats waardoor deze lens uitermate geschikt is voor professionele foto- én videografen. Met de praktische AF/MF-schakelaar kunt u eenvoudig wisselen tussen automatische en handmatige scherpstelling. U bent verzekerd van de allerbeste beeldkwaliteit dankzij de kwalitatieve samenstelling van de lens. Deze bestaat namelijk uit 15 lenselementen over 10 groepen. Hieronder bevinden zich twee asferische lenselementen, zeven speciale glaselementen, vier hoge refractie-elementen én een extra laag dispersie-element. Deze elementen voorkomen aberraties en vervormingen en zorgen voor het hoogste contrast, levensechte kleuren en maximale details. Van deze beeldscherpte geniet u overigens over het hele beeld dankzij de ultragrote 116,6 graden beeldhoek.

Pre-order nu!

 

 

Panasonic Lumix DMC-GH5S zwart body

De Panasonic Lumix DC-GH5S systeemcamera is een uitzonderlijke camera voor het maken van foto's en video's en met de nieuwe video-opnamemogelijkheden en verbeterde beeldkwaliteit ontworpen en ontwikkeld voor professionele filmmakers. De camera heeft een zeer hoge gevoeligheid en videobeeldkwaliteit en is daardoor ideaal om te werken in situaties met weinig licht. Dankzij de nieuwe 10.2 megapixel Digital Live MOS-sensor met Dual Native ISO-technologie en Venus Engine processor worden zelfs de donkerste delen van het beeld natuurgetrouw weergegeven. De Dual Native ISO-technolgie onderdrukt ruis volledig, zodat u zich kunt richten op het maken van de perfecte opname, ook bij weinig licht.

Pre-order nu!

Bekijk de video!

 

 

DJI Ronin-S

De DJI Ronin-S is een stabilisatiesysteem ontworpen voor DSLR's en systeemcamera's en zorgt voor stabiele beelden, precieze controle en handmatige focus functionaliteiten in een compacte vorm. Met de Ronin-S kan iedereen prachtige gestabiliseerde opnamen maken. Het innovatieve framework van de Ronin-S zorgt ervoor dat de camera boven de Roll Axis blijft, waardoor het ingebouwde scherm van de camera vrij is en altijd in het zicht blijft.

Daarnaast zorgt het ontwerp er ook voor dat de Ronin geen last heeft van ongewenste bewegingen, zodat u de camera in een vloeiende beweging van een lage naar rechte positie kunt zetten. De Ronin-S heeft bovendien SmoothTrack en een Sport Mode waarmee u altijd iedere beweging kunt vastleggen.

Pre-order nu!

Bekijk alle nieuw aangekondigde producten