Kamera Express Academy

Kamera Express wil mensen helpen bij de ontwikkeling van hun fotografie, zodat ze uiteindelijk betere foto’s gaan maken. De Kamera Express Academy sluit daar perfect op aan! Op dit online platform worden allerlei videocursussen aangeboden. Het doel van de Kamera Express Academy is op een inspirerende manier een solide basis creëren voor iedereen die meer wil leren over fotografie. Hands-on is daarbij het kernwoord. Na het kijken van de video’s kunt u direct aan de slag met wat u geleerd heeft. Niet alleen ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die hun kennis een boost willen geven of toe zijn aan een opfriscursus.

Direct naar de Kamera Express Academy!

 

De voordelen van de Kamera Express Academy

Hoge kwaliteit video's 

Leer aan de hand van hoge kwaliteit video's waarin theorie en praktijk samengebracht worden en elkaar op die manier bovendien versterken.

Duidelijke voorbeelden

Onze video's zijn voorzien van duidelijke voor en na beelden. Op deze manier weet u precies welke resultaten u kunt verwachten tijdens het fotograferen.

Rustig tempo

Volg de cursus op uw eigen tempo! Alle delen kunnen los bekeken worden. Daarnaast kunt u alle video's kijken op uw PC, smartphone of tablet.

Onze basiscursussen

Basiscursus Fotografie

Heeft u recent uw eerste systeem-, spiegelreflex of high-end camera gekregen of gekocht? Een flinke stap van een smartphone of oude compactcamera en een stap die vaak wordt gezet als u meer wilt leren over fotografie. Zoveel te leren, maar waar te beginnen? Na deze cursus kent de camera geen geheimen meer voor u en kunt u direct aan de slag om professioneel ogende foto's te maken! Bekijk hier de trailer.

Basiscursus Studiofotografie

Wilt u op een praktische manier aan de slag met studiofotografie? In deze basiscursus leert u aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de ins en outs van studiofotografie. Er wordt aandacht besteed aan manieren van belichten, het meten van licht, lichtvormers, achtergrondsystemen en creatieve lichtopstellingen. Alles wat u moet weten om aan de slag te gaan met uw nieuwe apparatuur! Bekijk hier de trailer.

Basiscursus Macrofotografie

Heeft u altijd al meer willen leren over macrofotografie en wilt u dit op een praktische manier aanpakken? In de basiscursus macrofotografie helpen we u op weg als u wilt starten met macrofotografie. Er wordt aandacht besteed aan apparatuur en accessoires die geschikt zijn voor macrofotografie en hoe u te werk gaat. Ook wordt er dieper ingegaan op een belangrijke stap: nabewerking. Bekijk hier de trailer.

Basiscursus Videografie

Of u nu start met video of juist wil verdiepen in videografie: In deze cursus leert u aan de hand van vele praktijkvoorbeelden meer over videografie. Er wordt o.a. aandacht besteed aan camera-apparatuur, framerate resolutie, het belang van goede audio en kadering. Ook worden er handige tips gedeeld en gaan we dieper in op wat u later met uw beelden kunt in de montage. Bekijk hier de trailer.

Basiscursus Landschap

In deze cursus leert u meer over het maken van een goede landschapsfoto. Er wordt o.a. aandacht besteed aan wat landschapsfotografie nu precies is, de voorbereidingen die u moet treffen en welke apparatuur u kunt gebruiken. Daarnaast gaan we op pad met twee professionele landschapsfotografen. Zij geven hun visie op landschapsfotografie en delen handige tips en tricks. Bekijk hier de trailer.

Basiscursus Nabewerking

In deze cursus leert u de basis van fotobewerking met het programma Lightroom. U ziet hoe u uw foto's makkelijk en overzichtelijk kunt ordenen, hoe u ze vervolgens kunt bewerken en deze vervolgens kunt exporteren naar de plek die uw kiest. U kijkt mee met professionele fotografen die met Lightroom werken en tenslotte staan we stil bij de benodigde hardware en handige accessoires. Bekijk hier de trailer.

 

Een gratis foto- of videocursus bij geselecteerde producten

Wilt u uw eerste camera gaan aanschaffen? Of gaat u eindelijk die mooie flitser of macrolens kopen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Tijdelijk ontvangt u bij Kamera Express namelijk geheel gratis één van onze online fotografiecursussen cadeau. Hierdoor heeft u alle tips bij de hand om direct met uw apparatuur aan de slag te gaan.

Zo werkt het:

  • Koop één van de deelnemende producten in onze webshop of in één van onze winkels.
  • Koopt u online? Dan verschijnt de voucher voor één van de basiscursussen automatisch in uw winkelwagen. U krijgt de voucher met uw bestelling meegezonden en kunt de code thuis verzilveren.
  • Koopt u in één van onze winkels? Dan krijgt u de papieren voucher direct mee naar huis. De code die op de voucher staat kunt u thuis verzilveren om direct met uw cursus aan de slag te gaan.

Let op: deze actie is geldig t/m 23 oktober 2018. U ontvangt bij uw bestelling een code die u in onze Academy kunt verzilveren. Dit kan tot het einde van het jaar.