Actievoorwaarden Nikon Z7 accessoire cashback actie

Algemeen

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Nikon Z7 accessoire cashback’. Hierna te noemen ‘actie’ of ‘accessoire cashback’.

1. De accessoire cashback wordt georganiseerd door Kamera Express BV., gevestigd en kantoorhoudende aan Essebaan 55, 2908 LJ Capelle a/d IJssel. Kamera Express is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24255575.

2. Deze actie is geldig bij alle Kamera Express vestigingen in Nederland en België. Ook online is de actie geldig via www.kamera-express.nl, www.kamera-express.be en www.foka.nl.

3. Deze actie is geldig van woensdag 21 augustus 2019 t/m donderdag 31 oktober 2019 23:59 uur.

4. Door deel te nemen aan deze actie verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden. Zowel Kamera Express als de deelnemer is gebonden aan deze voorwaarden.

Over de actie

5. Klanten kunnen bij aankoop van een geselecteerde Nikon Z7 bundel tot €100,- terugkrijgen op accessoires die in dezelfde bestelling worden aangeschaft.

6. Deze actie is geldig op aankopen van 21 augustus 2019 t/m 31 oktober 2019 binnen de geselecteerde Nikon Z7 bundels.

7. De accessoire cashback is geldig op de volgende accessoires:
Alle filters, camera accu’s en acculaders, camera afstandsbedieningen, camerariemen, batterygrips, grijskaarten, flits triggers, geheugenkaarten, flitsers, on-camera film en LED lampen, videorigs, gimbals, schouderstatieven, kabels, lens- en bodydoppen, macro tussenring, onderhoudsartikelen, reflectiescherm, regenhoes, zoeker toebehoren, screenprotectors, statieven, tassen en zonnekappen. 

8. In de winkels wordt de cashback na het uitzoeken van bijpassende accessoires direct aan de kassa verrekend. Deelnemers hoeven in dit geval geen formulieren in te vullen en profiteren direct van de actie.

9. Bij online aankopen is de accessoire cashback aan te vragen via het actieformulier t/m 15 november 2019. Na het invullen van het online actieformulier krijgt u het bedrag binnen 30 dagen teruggestort. Wanneer de claim niet binnen dit termijn gebeurt, vervalt het recht op terugbetaling van het cashbackbedrag.

10. Het is verplicht om het cashbackbedrag te besteden aan accessoires. Wanneer er geen accessoires aangeschaft worden bij de aankoop, komt de deelnemer niet in aanmerking voor de cashback.

11. De accessoire cashback is alleen te besteden aan accessoires direct bij aankoop. De cashback is niet later (na aankoop) nog te besteden.

12. Maximaal één aankoop per persoon en/of bedrijf en/of adres kan gebruik maken van deze actie tijdens de actieperiode.

13. Wanneer de accessoire cashback hoger is dan het totaalbedrag dat u aan accessoires besteedt, vervalt het restant van de accessoire cashback.
Voorbeeld: De deelnemer koopt een Nikon Z7 body en heeft recht op €100,- accessoire cashback. De deelnemer besteedt slechts €70,- aan accessoires, dan krijgt de deelnemer €70,- retour. Het restant vervalt.

14. U kunt uw accessoire cashback gebruiken bovenop de korting op de combideal-aanbiedingen.

15. Handelaren zijn uitgesloten van deze actie

Deelname

16. Deelname aan de Nikon Z7 actie is mogelijk voor iedereen met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland of België die op het moment van deelname ouder is dan 18 jaar.

17. De deelnemer moet toegang hebben tot internet en in het bezit zijn van een werkend e-mailadres.

18. Voorwaarde voor deze deelname is aanschaf van een actieproduct in combinatie met accessoires naar keuze in een Kamera Express winkel in Nederland of België of in de webshops www.kamera-express.nl, www.kamera-express.be of www.foka.nl. Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden.

19. Maximaal één aankoop per persoon of per adres komt in aanmerking voor deze actie.

20. Het recht op het extra voordeel tijdens deze actie is persoonlijk, niet overdraagbaar en bovendien niet inwisselbaar voor contant geld of andere goederen.

21. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Kamera Express aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor het uitverkocht raken van deelnemende actieproducten.

Tot slot

22. Over de actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd.

23. Kamera Express is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de website of in andere communicatie-uitingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

24. De organisatie kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die veroorzaakt wordt door of verband houdt met de actie. Iedere aansprakelijkheid van de organisatie in verband met deze actie wordt geheel en volledig uitgesloten.

25. Kamera Express heeft het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten.