Bijzondere actievoorwaarden - Kamera Express Foto Mania

Algemeen

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Foto Mania’.

1. Foto Mania wordt georganiseerd door Kamera Express BV., gevestigd en kantoorhoudende aan Rietbaan 5, 2908 LP Capelle a/d IJssel. Kamera Express is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24255575.

2. Deze actie is geldig bij alle Kamera Express vestigingen in Nederland en België en bij FOKA (onderdeel van de Kamera Express groep). Ook online is de actie geldig via www.kamera-express.nl, www.kamera-express.be en www.foka.nl.

3. Deze actie is geldig van woensdag 8 augutus 2018 t/m dinsdag 14 augustus 2018 23:59 uur.

4. Door deel te nemen aan deze actie verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden. Zowel Kamera Express als de deelnemer is gebonden aan deze voorwaarden.

Over de actie

5. In de periode van woensdag 8 augutus 2018 t/m dinsdag 14 augustus 2018 23:59 uur kan iedereen die camera’s of objectieven aanschaft profiteren van extra voordeel op accessoires naar keuze.

6. Deelnemers krijgen extra voordeel op de volgende accessoires: 
Alle filters, camera accu’s en acculaders, camera afstandsbedieningen, camerariemen, batterygrips, grijskaarten, flits triggers, geheugenkaarten, flitsers, on-camera film en LED lampen, videorigs, gimbals, schouderstatieven, kabels, lens- en bodydoppen, macro tussenring, onderhoudsartikelen, reflectiescherm, regenhoes, zoeker toebehoren, screenprotectors, statieven, tassen en zonnekappen. 

Hoeveel korting de deelnemer krijgt is afhankelijk van het aankoopbedrag van de hardware die aangeschaft wordt.

7. Onder hardware worden producten uit de volgende categorieën verstaan:
Spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s , compactcamera’s, middenformaatcamera’s, onderwatercamera’s, meetzoekercamera’s, actioncams, camcorders, professionele videocamera’s, 360 graden camera’s, instant camera’s, analoge camera’s, dashcams, beveiligingscamera’s, wildlife camera’s en objectieven.

8. Voor de actie Foto Mania zijn de volgende staffels opgesteld. Deze bepalen hoeveel korting de deelnemer krijgt op de gewenste accessoires. Onderstaande staffels zijn bindend.

 • Bij een aankoop tussen €150 - €299
  20 euro extra voordeel, te besteden aan accessoires
 • Bij een aankoop tussen €300 - €499
  30 euro extra voordeel, te besteden aan accessoires
 • Bij een aankoop tussen €500 - €999
  50 euro extra voordeel, te besteden aan accessoires
 • Bij een aankoop tussen €1000 - €1499
  100 euro extra voordeel, te besteden aan accessoires
 • Bij een aankoop tussen €1500 - €2499
  150 euro extra voordeel, te besteden aan accessoires
 • Bij een aankoop van meer dan €2500
  250 euro extra voordeel, te besteden aan accessoires

9. Alle hardware die niet genoemd wordt bij punt zeven is uitgesloten van deelname.

10. In de winkels wordt het extra voordeel na het uitzoeken van bijpassende accessoires direct aan de kassa verrekend. Deelnemers hoeven in dit geval geen formulieren in te vullen en profiteren direct van de actie.

11. Online moet het actieformulier worden ingevuld. Deze moet uiterlijk 31 augustus bij ons binnen zijn. Wanneer dit niet binnen dit termijn gebeurt, vervalt het recht op terugbetaling van het kortingsbedrag.

12. Het actieformulier is alleen te gebruiken voor online aankopen, offline verloopt uitsluitend via de winkel, direct bij aankoop. Achteraf is het voordeel niet te claimen.

13. Na afloop van de indienperiode (31 augustus) wordt het geld binnen 30 dagen teruggestort op de rekening van de deelnemer.

14. Het is verplicht om het kortingsbedrag te besteden aan accessoires. Wanneer er geen accessoires aangeschaft worden bij de aankoop, komt de deelnemer niet in aanmerking voor extra voordeel.

15. Wanneer de deelnemer niet voldoende besteedt aan accessoires, krijgt de deelnemer het gedeelte dat wel besteed is retour. Voorbeeld: als er recht is op €150 extra voordeel maar de deelnemer besteedt slechts €100 aan accessoires, dan krijgt de deelnemer €100 retour.


Deelname

16. Deelname aan Foto Mania is mogelijk voor iedereen met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland of België die op het moment van deelname ouder is dan 18 jaar.

17. De deelnemer moet toegang hebben tot internet en in het bezit zijn van een werkend e-mailadres.

18. Voorwaarde voor deze deelname is aanschaf van een actieproduct in combinatie met accessoires naar keuze in een Kamera Express winkel in Nederland of België of in de webshops www.kamera-express.nl, www.kamera-express.be of www.foka.nl. Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden.

19. Maximaal één aankoop per persoon of per adres komt in aanmerking voor deze actie.

20. Het recht op het extra voordeel tijdens Foto Mania is persoonlijk, niet overdraagbaar en bovendien niet inwisselbaar voor contant geld of andere goederen.

21. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Kamera Express aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor het uitverkocht raken van deelnemende actieproducten.

22. Meer informatie over de actie Foto Mania is te vinden op www.kamera-express.nl/fotomania, www.kamera-express.be/fotomania en www.foka.nl/fotomania.


Tot slot

23. Over de actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd

24. Kamera Express is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de website of in andere communicatie-uitingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

25. De organisatie kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die veroorzaakt wordt door of verband houdt met de actie Foto Mania. Iedere aansprakelijkheid van de organisatie in verband met Foto Mania wordt geheel en volledig uitgesloten.

26. Kamera Express heeft het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten