Aan de slag met analoog!

Kamera Express organiseert deze maand weer diverse activiteiten, hierin staat het thema Analoog centraal. Je kunt op pad met Rob Doolaard om te kijken hoe het is om te fotograferen met een kleinbeeldcamera (incl. filmrolletje). Doolaard is een veelzijdig fotograaf. Hij is verzot op oude camera's. Hij vindt het geweldig dat analoge fotografie weer helemaal hot is. Deze enthousiasteling zal je vertellen over de ins and outs van de analoge fotografie.

Workshops


Workshop Analoge fotografie & ontwikkelen

Zondag 8 december 2019 - 10:15 - 17:00 uur - Kamera Express Rotterdam Centrum

Ontdek samen met Rob Doolaard de wereld van de analoge fotografie. Maak mee hoe het is om te fotograferen met een kleinbeeldcamera inclusief filmrolletje met 24 opnames. Tijdens de workshop werk je alleen met diafragma en sluitertijd. Het licht meten doen we gezamenlijk met losse belichtingsmeters. Tijdens het ‘retrofotografie-avontuur’ krijg je ruim de tijd voor het maken van mooie composities met de juiste belichting. Een bijzonder dagje ‘Old School fotografie’ voor zowel de beginnende- als de gevorderde fotograaf met of zonder ervaring in analoge fotografie en/of het ontwikkelen van zwart-wit negatief films.

Tijdens de workshop leer je de analoge camera tot in de puntjes te bedienen. De verschillende onderwerpen zorgen aan het einde van de dag voor een brede(re) kennis van analoge fotografie en het ontwikkelen van zwart-wit negatief films. Lees meer...

Overzichtspagina