Vacature: Assistent Teamleider Reparatie/Retouren


Wie zijn wij?

Wij zijn verliefd op alles wat met foto en video te maken heeft. Onze klanten maken we blij met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets.

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Groot aan het groeien met een sterke omnichannel benadering waarbij de fysieke winkels en de webshop naadloos op elkaar aansluiten. De oranje-zwarte vlaggetjes vullen de kaart van Nederland, België en de omringende landen.

De 23 winkels van Kamera Express kun je zien als clubhuizen. Plaatsen waar foto- en videoliefhebbers samen komen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Enthousiast, geïnspireerd, verliefd, nieuwsgierig, betrokken, oprecht en verrast zijn woorden die passen bij Kamera Express. Deze eigenschappen zoeken we ook in jou.

Voor onze Reparatie/Retouren afdeling zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze:

Assistent Teamleider Reparatie/Retouren

Wat ga je doen?

Kamera Express streeft ernaar dat iedere klant tevreden de (online) winkel verlaat. Reparaties en service spelen hierbij een belangrijke rol. Als assistent teamleider reparatie/retouren ondersteun je de teamleider en stuur je samen een klein team aan die zich bezig houdt met het verwerken van producten van zowel de klant als de fabrikant. Je onderhoudt contact met klanten waarbij je belangrijke beslissingen neemt in het kader van klanttevredenheid en bedrijfsbeleid. Ook sta je continu in verbinding met de fabrikant om te zorgen voor een goede doorlooptijd van reparaties. Verder ben je een belangrijke schakel tussen andere afdelingen zoals de klantenservice, inkoop en administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de mailbox, neem je de telefoon aan en houd je je bezig met diverse administratieve taken, zoals het controleren van facturen en houd je je bezig met het verbeteren van processen op de afdeling.

Deze functie wordt vervuld vanaf onze hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel. 

Dit ben jij:

  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 40 uur per week
  • Je bent nauwkeurig in je werk
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een goede beheersing van de Engelse taal is een pré
  • Je hebt HBO werk- en denk niveau
  • Je bent representatief en een echte teamplayer
  • Interesse in foto- en videografie is een pré 
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Wat wordt jou geboden?

Wij bieden een uitdagende baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Kamera Express zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Er zijn voldoende mogelijkheden voor doorgroei en daarnaast bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op werkervaring, leeftijd en opleiding.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Stuur een mail met een korte motivatie en je CV naar:

solliciteren@kamera-express.nl 

Locatie: Capelle aan den IJssel


Bekijk alle vacatures