BenQ

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 

BenQ

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

   


  Over BenQ

  BenQ staat voor innovatieve technologie en veelvuldig onderscheiden design. Het ultieme doel van BenQ is het tegemoet komen aan de relevante eisen van vandaag de dag. Als marktleidend producent van informatietechnologie en amusementselektronica beslaat het productscala een groot terrein met als focus de gebruikersgeoriënteerde oplossingen in digital lifestyle design.

  Ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid

  Het merk BenQ wil bijdragen aan een verbetering van de levenskwaliteit van iedereen. Dit doen zij door design en technologie samen te voegen die voldoen aan de wensen en behoeften van mensen. Door in gesprek te blijven met businesspartners, artsen en patienten, pedagogen en scholieren/gezinnen.

  Door middel van regelmatig diepgaand onderzoek en marktanalyse bekijkt BenQ hoe technologie en producten zo effectief mogelijk gebruikt kunnen worden.

  De maatschappelijke verantwoordelijkheid van BenQ ligt in concepten als energiebehoud, milieubescherming en behoud van hulpbronnen.

  Een korte geschiedenis

  BenQ is gestart in 1984 met vanaf 2001 een snelle groei als merk dat focust op 'Bringing Enjoyment 'N'n Quality' oftewel door mensen te voorzien van digitale lifestyleapparatuur.

  In de periode 2007 - 2018 is er een expansie van de missie 'Bringing Enjoyment 'N'n Quality'. Dit bevat o.a. ontwikkelingen in oplossingen voor het zakenleven en voor gezondheid en onderwijs.