Beste drones voor 2021

Welke drone past bij jou

De populariteit van drones is in de afgelopen jaren enorm gestegen. Hierdoor is er meer aanbod op de markt. Drones zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. Het kan een hele uitdaging zijn om in dit enorme aanbod de juiste drone te kiezen. Wij maken het je iets gemakkelijker door de beste drones van 2021 op een rij te zetten.

DJI Mini 2 Fly More Combo

DJI Mini 2 Fly More Combo

De DJI Mini 2 is een drone voor beginnende dronepiloten of hobbyvliegers. Klein van formaat, maar groots qua prestaties met gestabiliseerde 4K-video en ruim een half uur vliegtijd. Met deze Fly More Combo-uitvoering haal je alle essentiële onderdelen plus handige extra's in huis om het maximale uit de Mini 2 te halen.

Bekijk de drone

Tip: Drone Regelgeving

Foto's en video's maken met een drone is erg leuk en kan prachtige beelden opleveren, maar er zijn veel regels rondom het vliegen. Het is belangrijk dat je je aan deze regels houdt en ze kent voordat je gaat vliegen. Wij hebben in dit artikel de belangrijkste regels en wetten voor je op een rij gezet.

Lees hier meer over een aantal belangrijke regels

DJI Mini 2 Fly More Combo

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo

De DJI Mavic Air 2 is een compacte maar krachtige drone, uitgerust met een 48 megapixel camera. Met een vliegtijd van 34 minuten maak je de mooiste luchtshots. Met de Fly More Combo krijg je enkele toffe extra's, waaronder ND-filters, een extra batterij en een reistas.

Bekijk de drone

Top 9 drone-accounts om te volgen

Mensen over de hele wereld delen ongekend mooie luchtfoto's op Instagram. Het is een nieuwe fotografie vorm geworden. Wij zetten graag onze favorieten drone-accounts op een rij.

Bekijk hier onze 9 favorieten accounts

DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo

DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo

De DJI Mavic 2 Pro kent veel verbeteringen in het systeem en de camera, waardoor je nog meer uit je drone kunt halen en de mooiste opnames kunt maken. Bij de drone wordt ook de Fly More Kit meegeleverd, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan met de drone.

Bekijk de drone


Inspiratie & tips

Wil je nog meer inspiratie opdoen of nieuwe dingen leren? Bekijk dan onze andere keuzehulp artikelen of inspiratieblogs.

filmen met drones
20 CINEMATISCHE DRONE SHOTS

We leggen je uit hoe je zelf creatieve video's kunt maken aan de hand van deze shots.

> Lees artikel

MUSTHAVES VOOR DRONES

Deze aanvullende apparatuur heb je nodig om nog meer uit je drone te halen.

> Lees artikel

DE BESTE DRONE VOOR JOU

Bekijk onze drone keuzehulp vol informatie en tips en maak een weloverwogen keuze.

> Lees artikel

FILMEN MET DRONES

We leggen je uit hoe je zelf de mooiste luchtshots maakt met jouw drone.


> Lees artikel