banner drones 2022

Beste drones voor 2022

Welke drone past bij jou

De populariteit van drones is in de afgelopen jaren enorm gestegen. Hierdoor is er meer aanbod op de markt. Drones zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Het kan een hele uitdaging zijn om in dit enorme aanbod de juiste drone te kiezen. Wij maken het je iets gemakkelijker door de beste drones van 2022 op een rij te zetten.

DJI Mini SE Fly More Combo

DJI Mini SE Fly More Combo

De DJI Mini SE is de ideale drone voor de beginnende dronepiloot en hobbyvlieger. Betaalbaar, klein van formaat, maar groots qua prestaties. Geniet van 3-assige stabilisatie, 12 MP luchtfoto's en 2,7K QHD video. Met deze Fly More Combo-uitvoering haal je alle essentiële onderdelen in huis waarmee je het maximale uit jouw Mini SE haalt.

Bekijk de drone

9 tips van Abstract Aerial Art

Fotograferen met een drone: hoe pak je dat aan? Dronefotografen JP en Mike Andrews van @abstractaerialart geven 9 tips and tricks voor het maken van mooie luchtfoto's.

Bekijk de tips & tricks

DJI Mini 2 Fly More Combo

DJI Mini 2 Fly More Combo

De DJI Mini 2 is een drone voor beginnende dronepiloten of hobbyvliegers. Klein van formaat, maar groots qua prestaties met gestabiliseerde 4K-video en ruim een half uur vliegtijd. Met deze Fly More Combo-uitvoering haal je alle essentiële onderdelen plus handige extra's in huis om het maximale uit de Mini 2 te halen.

Bekijk de drone

Tip: Drone Regelgeving

Foto's en video's maken met een drone is erg leuk en kan prachtige beelden opleveren, maar er zijn veel regels rondom het vliegen. Het is belangrijk dat je je aan deze regels houdt en ze kent voordat je gaat vliegen. Wij hebben in dit artikel de belangrijkste regels en wetten voor je op een rij gezet.

Lees hier meer over een aantal belangrijke regels

DJI FPV Combo

DJI FPV COMBO

De DJI FPV Combo zorgt voor een geheel nieuwe vluchtervaring. Je geniet van drie intuïtieve vluchtmodi waarop je vanaf het begin op kunt vertrouwen, of je nu een ervaren FPV dronepiloot bent of net begint. In deze combo zijn ook de DJI Goggles V2, DJI Remote Controller 2, DJI Top Shell, DJI FPV AC Power Adapter en diverse kabels inbegrepen.

Bekijk de drone

Top 9 drone-accounts om te volgen

Mensen over de hele wereld delen ongekend mooie luchtfoto's op Instagram. Het is een nieuwe fotografie vorm geworden. Wij zetten graag onze favorieten drone-accounts op een rij.

Bekijk hier onze 9 favorieten accounts

DJI Mavic 3 Fly More Combo

DJI Mavic 3 Fly More Combo

De DJI Mavic 3 is een krachtige drone waarmee je dankzij de Hasselblad 4/3 CMOS camera geniet van beelden in prachtige 5.1K-resolutie. De camera zorgt ook voor een hogere resolutie en een hoger dynamisch bereik dan zijn voorganger en legt dankzij een 10-bits D-log-kleurprofiel tot wel een miljard kleuren vast.

Bekijk de drone


Inspiratie & tips

Wil je nog meer inspiratie opdoen of nieuwe dingen leren? Bekijk dan onze andere keuzehulp artikelen of inspiratieblogs.

filmen met drones
20 CINEMATISCHE DRONE SHOTS

We leggen je uit hoe je zelf creatieve video's kunt maken aan de hand van deze shots.

> Lees artikel

MUSTHAVES VOOR DRONES

Deze aanvullende apparatuur heb je nodig om nog meer uit je drone te halen.

> Lees artikel

DE BESTE DRONE VOOR JOU

Bekijk onze drone keuzehulp vol informatie en tips en maak een weloverwogen keuze.

> Lees artikel

FILMEN MET DRONES

We leggen je uit hoe je zelf de mooiste luchtshots maakt met jouw drone.


> Lees artikel