Beste spiegelreflex

Beste spiegelreflexcamera's voor 2023

Een spiegelreflexcamera is de perfecte camera voor fotografen die op zoek zijn naar diversiteit in combinatie met precisie. De verwisselbare lenzen maken de camera's uitermate divers, zo kan je je objectief makkelijk aanpassen aan het type fotografie waarmee je aan de slag gaat. Met het in-body spiegelsysteem ga je uiterst nauwkeurig te werk, je ziet in de zoeker exact het beeld wat daadwerkelijk op de beeldsensor geplaatst wordt. Wij zetten een aantal topmodellen op een rij, zo kan jij een goed overwogen keuze maken.

Voor de beginnende fotograaf

Ben jij op zoek naar een goed instapmodel? Wanneer je wilt beginnen met fotograferen met een spiegelreflexcamera staan eenvoud, kundigheid en betaalbaarheid centraal. De onderstaande camera's combineren kwaliteit met een vriendelijk prijsje.

Canon EOS 2000D

Canon EOS 2000D

Canon EOS 250D

Canon EOS 250D

Pentax K-70

Pentax K-70

Canon EOS 850D

Canon EOS 850D

Voor de gevorderde fotograaf

Wanneer je al wat langer fotografeert weet je waarschijnlijk beter waar je naar op zoek bent. Wil jij bijvoorbeeld meer mogelijkheden en omvangrijke opties? De onderstaande modellen bieden een superieure kwaliteit met uitgebreide functies voor de gevorderde fotograaf.

Canon EOS 90D

Canon EOS 90D

Canon EOS 6D mark II

Canon EOS 6D II

Nikon D7500

Nikon D7500

Pentax K-3 Mark III

Pentax K-3 III

Voor de professionele fotograaf

Ben je klaar voor het echte werk? De onderstaande spiegelreflexcamera's zijn ontworpen voor de professionals onder ons. De camera's hebben uitstekende functionaliteiten voor ultieme diversiteit. De beelden zijn haarscherp en ongeëvenaard in kwaliteit.

Nikon D850

Nikon D850

Nikon D780

Nikon D780

Canon EOS 1DX III

Canon EOS 1DX III

 Pentax K1 II

Pentax K1 II


Ontdek het verschil tussen een systeem- en spiegelreflexcamera

Benieuwd naar wat eigenlijk het verschil is tussen een systeem- en spiegelreflexcamera? Ontdek het allemaal op onze keuzehulp. Zo vind je eenvoudig de camera die perfect bij je past!

Bekijk de verschillen

< Ontdek alle Happy New Gear!