Vindt u het lastig om de juiste standaard of muurbeugel bij uw TV te vinden? Kamera Express helpt u graag verder! Gebruik de Beugelkiezer hieronder om de juiste beugel te vinden voor uw TV. Selecteer het merk, de grootte en het type TV dat u heeft en alle beugels en standaards die op uw TV passen worden direct getoond.

 

Beugelkiezer

 

 

 

Bekijk alle Vogels muurbeugels!

 

Drie soorten muurbeugels

Zodra u de juiste gegevens van uw televisie heeft ingevuld, komen er diverse beschikbare muurbeugels naar voren. Deze zijn te verdelen in drie soorten beugels: een turn-exemplaar, tilt-exemplaar en flat-variant. Hierdonder vindt u meer informatie over de verschillende beugels.

Turn variant

Deze beugels zijn draaibaar en komen in verschillende series. Het draaimechanisme zorgt ervoor dat u uw televisie altijd in de gewenste hoek kunt draaien. Zo kunt u bijvoorbeeld zowel van de bank als vanuit uw luie stoel het beste beeld krijgen. Heeft u last van de zon die in uw scherm reflecteert? Draai dan uw tv simpelweg enkele graden om zonder problemen verder te kijken.

Bekijk alle Turn muurbeugels!

Tilt variant

Muurbeugels uit de Tilt serie zijn kantelbaar, wat inhoudt dat u uw televisie naar boven en beneden kunt bewegen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vanuit bed televisie wilt kijken met perfecte kijkhoek. Ook kunt u dankzij deze beugels de TV hoger ophangen. Hierdoor voorkomt u dat deze in de weg hangt, vies of beschadigd raakt. Omdat u uw nek niet hoeft te draaien, krijgt u geen last van nekklachten.

Bekijk alle Tilt muurbeugels!

Flat variant

Kies voor een Flat muurbeugels wanneer u wilt dat uw televisie nagenoeg plat tegen de muur hangt voor totale integratie met uw interieur. U kunt uw televisie dan niet draaien of kantelen, maar profiteert wel van een volledig onzichtbare oplossing. Deze beugel is ideaal wanneer u recht voor de TV zit. Het beeld en geluid zijn in dat geval namelijk optimaal! Ook bespaart u maximale ruimte!

Bekijk alle Flat muurbeugels!