Veel plezier met uw cursus!

Heeft u onlangs een nieuwe camera of objectief gekocht en hierbij een voucher gekregen bij uw bestelling voor een gratis cursus? Activeer dan snel uw code om aan de slag te gaan!

Onze cursussen worden bij een geselecteerd aantal producten weggegeven. Op de voucher die u bij uw bestelling heeft gekregen vindt u de de activatiecode om uw cursus te verzilveren.

Heeft u wél een geselecteerd product aangeschaft, maar nog geen voucher ontvangen? Bel of mail dan naar onze klantenservice!

Basiscursus | Studio | Macro | Video | Landschap | Nabewerking | Model | Sport en actie | Event | DronesDierenVloggenMeest gestelde vragen

Geldigheid voucher

Wij hebben alle cursussen verlengt tot en met 31 maart 2020. U heeft tot die tijd de mogelijkheid om uw cursus te activeren. Zodra u de cursus heeft geactiveerd kunt u deze bekijken wanneer en hoe vaak u maar wilt. Hier zit geen einddatum aan!

Onze basiscursussen

Basiscursus Fotografie

Heb je recent je eerste systeem-, spiegelreflex of high-end camera gekregen of gekocht? Een flinke stap van een smartphone of oude compactcamera en een stap die vaak wordt gezet als je meer wilt leren over fotografie. Zoveel te leren, maar waar te beginnen? Na deze cursus kent de camera geen geheimen meer en kan je direct aan de slag om professioneel ogende foto's te maken!


> Bekijk de trailer

Basiscursus Studiofotografie

Wil je op een praktische manier aan de slag met studiofotografie? In deze basiscursus leer je aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de ins en outs van studiofotografie. Er wordt aandacht besteed aan manieren van belichten, het meten van licht, lichtvormers, achtergrondsystemen en creatieve lichtopstellingen. Alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met je nieuwe apparatuur!


> Bekijk de trailer

Basiscursus Macrofotografie

Heb je altijd al meer willen leren over macrofotografie en wil je dit op een praktische manier aanpakken? In de basiscursus macrofotografie helpen we je op weg met het starten van macrofotografie. Er wordt aandacht besteed aan apparatuur en accessoires die geschikt zijn voor macrofotografie en hoe je te werk gaat. Ook wordt er dieper ingegaan op een belangrijke stap: nabewerking.

> Bekijk de trailer

Basiscursus Videografie

Of je nu start met video of juist wil verdiepen in videografie: In deze cursus leer je aan de hand van vele praktijkvoorbeelden meer over videografie. Er wordt o.a. aandacht besteed aan camera-apparatuur, framerate resolutie, het belang van goede audio en kadering. Ook worden er handige tips gedeeld en gaan we dieper in op wat je later met deze beelden kunt in de montage.

> Bekijk de trailer

Basiscursus Landschap

In deze cursus leer je meer over het maken van een goede landschapsfoto. Er wordt o.a. aandacht besteed aan wat landschapsfotografie nu precies is, de voorbereidingen die je moet treffen en welke apparatuur je kunt gebruiken. Daarnaast gaan we op pad met twee professionele landschapsfotografen. Zij geven hun visie op landschapsfotografie en delen handige tips en tricks.

> Bekijk de trailer

Basiscursus Nabewerking

In deze cursus leer je de basis van fotobewerking met het programma Lightroom. Je ziet hoe je foto's makkelijk en overzichtelijk kunt ordenen, hoe je ze vervolgens kunt bewerken en deze vervolgens kunt exporteren naar de plek die je kiest. Je kijkt mee met professionele fotografen die met Lightroom werken en tenslotte staan we stil bij de benodigde hardware en handige accessoires.

> Bekijk de trailer

Basiscursus Model

In deze cursus leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden meer over het maken van een goede modelfoto. Er wordt o.a. aandacht besteed aan onderwerpen als wat modelfotografie is, de voorbereidingen die je moet treffen als je op pad gaat en de communicatie met een model. Daarnaast zijn er meerdere praktijkafleveringen waarbij we op pad gaan met professionele fotografen!

> Bekijk de trailer

Basiscursus Sport- en actiefotografie

In deze basiscursus krijg je een kijkje achter de schermen bij professionele fotografen. Ze geven praktijkvoorbeelden over hun specifieke tak van fotografie. Hoe leg je snelheid vast? Hoe zorg je dat je klaar staat voor dat ene moment? Al deze vragen worden beantwoord in deze cursus!
> Bekijk de trailer

Basiscursus Eventfotografie

In deze basiscursus krijg je praktische tips en beelden vanaf de werkvloer. Ons videoteam filmde in de arena van Ahoy Rotterdam en ging op pad met vier eventfotografen.. Ze geven praktijkvoorbeelden over hun specifieke tak van fotografie. Hoe leg je het licht vast? Hoe zorg je dat je klaar staat voor dat ene moment? Al deze vragen worden beantwoord in deze cursus!

> Bekijk de trailer

Basiscursus Drones

Het videoteam geeft informatie over de mogelijkheden, toepassingen, modellen en dronetypes. Daarnaast duiken ze in de droneregelgeving en leiden ze je rond in de Drone Buyers Guide. Ontdek wat voor type dronefotograaf jij bent en welke drone jij het best kunt kopen.

> Bekijk de trailer

Dieren in beeld

De Academy ‘’Dieren in Beeld’’ staat uiteraard in het teken van dieren en ons videoteam is hiervoor speciaal op pad gegaan met professionals om jullie zo veel mogelijk informatie te geven. Ze lichten een tipje van de sluier op wat betreft het dierenfotografievak.

> Bekijk de trailer

Basiscursus vloggen

Deze Academy staat uiteraard in het teken van vloggen. Ons videoteam legt uit wat vloggen is, vertelt over diverse vloggers en geeft praktische tips. Over het filmen van jezelf vanuit verschillende filmhoeken. Over de aandacht die je moet steken in het verhaal dat je wil vertellen.

> Bekijk de trailer

 

 

Meest gestelde vragen

Per account wordt er slechts één keer een e-mail verstuurd met de inloggegevens. Wanneer u al eerder een cursus geactiveerd heeft op uw e-mailadres heeft u dus al een account. Bij het activeren van een volgende cursus ontvangt u daarvoor niet opnieuw de inloggegevens. U kunt inloggen met een eerder aangemaakt account. Indien u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze opnieuw aanvragen aan aanpassen. Mocht het hierna niet lukken om in te loggen, stuur dan een e-mail naar [email protected]
Op https://www.kamera-express.academy/login vind u onderaan de pagina de knop ‘wachtwoord vergeten’. Wanneer u hier op klikt krijg u een e-mail om uw wachtwoord aan te kunnen passen.
Nee, de Kamera Express Academy is een ander account dan uw account op kamera-express.nl. U heeft mogelijk verschillende wachtwoorden hiervoor.
Wanneer u een cursus heeft gekocht of een activatievoucher heeft gekregen kunt u bij de desbetreffende cursus op de activatie de code activeren. Na het activeren wordt de cursus in uw account geplaatst. Indien u al eerder een account heeft aangemaakt wordt de cursus op die account gezet en kunt u met een eerder aangemaakt wachtwoord inloggen. Indien u nog geen account heeft, wordt er een account aangemaakt en ontvangt u per mail een wachtwoord.
Nadat u bent ingelogd vindt u al uw cursussen onder de knop ‘’Mijn Bibliotheek’’. Hier kunt u een cursus aanklikken en starten.
Heeft u een cursus geactiveerd, maar verschijnt deze niet in uw account? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.
Wanneer er per ongeluk een verkeerde cursus geactiveerd is kunt u een e-mail sturen naar [email protected] Dan helpen wij u zo snel mogelijk verder om de juiste cursus in uw account te krijgen.
De gekochte of geactiveerde cursussen blijven beschikbaar zolang de Kamera Express Academy bestaat. U kunt dus altijd uw cursus bekijken, ook als u de cursus al helemaal bekeken heeft. Zo kunt u altijd nog even terug kijken naar bepaalde instellingen of tips.
Op https://www.kamera-express.academy/ kunt u zich onderaan de pagina inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo hoeft u niets meer te missen en ontvangt u meerdere keren per maand tips, leuke wetenswaardigheden op foto- en videogebied, unieke aanbiedingen, exclusieve workshops en altijd de beste deals.
Wij hebben alle cursussen verlengt tot en met 31 maart 2020. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om jouw cursus te activeren. Zodra je de cursus hebt geactiveerd kan je deze bekijken wanneer en hoe vaak je maar wilt. Hier zit geen einddatum aan!

Klik hier om naar de Academy te gaan