Veel plezier met uw cursus!

Heeft u onlangs een nieuwe camera of objectief gekocht en hierbij een voucher gekregen bij uw bestelling voor een gratis cursus? Activeer dan snel uw code om aan de slag te gaan!

Onze cursussen worden bij een geselecteerd aantal producten weggegeven. Op de voucher die u bij uw bestelling heeft gekregen vindt u de de activatiecode om uw cursus te verzilveren.

Heeft u wél een geselecteerd product aangeschaft, maar nog geen voucher ontvangen? Bel of mail dan naar onze klantenservice!

Onze basiscursussen

basiscursus
Basiscursus Fotografie

Heeft u recent uw eerste systeem-, spiegelreflex of high-end camera gekregen of gekocht? Een flinke stap van een smartphone of oude compactcamera en een stap die vaak wordt gezet als u meer wilt leren over fotografie. Zoveel te leren, maar waar te beginnen? Na deze cursus kent de camera geen geheimen meer voor u en kunt u direct aan de slag om professioneel ogende foto's te maken! Bekijk hier de trailer.

 

Basiscursus Studiofotografie

Wilt u op een praktische manier aan de slag met studiofotografie? In deze basiscursus leert u aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de ins en outs van studiofotografie. Er wordt aandacht besteed aan manieren van belichten, het meten van licht, lichtvormers, achtergrondsystemen en creatieve lichtopstellingen. Alles wat u moet weten om aan de slag te gaan met uw nieuwe apparatuur! Bekijk hier de trailer.

studiofotografie

 

macrofotografie
Basiscursus Macrofotografie

Heeft u altijd al meer willen leren over macrofotografie en wilt u dit op een praktische manier aanpakken? In de basiscursus macrofotografie helpen we u op weg als u wilt starten met macrofotografie. Er wordt aandacht besteed aan apparatuur en accessoires die geschikt zijn voor macrofotografie en hoe u te werk gaat. Ook wordt er dieper ingegaan op een belangrijke stap: nabewerking. Bekijk hier de trailer.

 

Basiscursus Videografie

Of u nu start met video of juist wil verdiepen in videografie: In deze cursus leert u aan de hand van vele praktijkvoorbeelden meer over videografie. Er wordt o.a. aandacht besteed aan camera-apparatuur, framerate resolutie, het belang van goede audio en kadering. Ook worden er handige tips gedeeld en gaan we dieper in op wat u later met uw beelden kunt in de montage. Bekijk hier de trailer.

videografie

 

landshcap
Basiscursus Landschap

In deze cursus leert u meer over het maken van een goede landschapsfoto. Er wordt o.a. aandacht besteed aan wat landschapsfotografie nu precies is, de voorbereidingen die u moet treffen en welke apparatuur u kunt gebruiken. Daarnaast gaan we op pad met twee professionele landschapsfotografen. Zij geven hun visie op landschapsfotografie en delen handige tips en tricks. Bekijk hier de trailer.

 

Basiscursus Nabewerking

In deze cursus leert u de basis van fotobewerking met het programma Lightroom. U ziet hoe u uw foto's makkelijk en overzichtelijk kunt ordenen, hoe u ze vervolgens kunt bewerken en deze vervolgens kunt exporteren naar de plek die uw kiest. U kijkt mee met professionele fotografen die met Lightroom werken en tenslotte staan we stil bij de benodigde hardware en handige accessoires. Bekijk hier de trailer.

nabewerking

 

Basiscursus Werken met een model

In deze cursus leert u aan de hand van praktijkvoorbeelden meer over het maken van een goede modelfoto. Er wordt o.a. aandacht besteed aan onderwerpen als wat modelfotografie is, de voorbereidingen die u moet treffen als u op pad gaat en de communicatie met een model. Daarnaast zijn er meerdere praktijkafleveringen waarbij we op pad gaan met professionele fotografen. Bekijk hier de trailer.

Klik hier om naar de Academy te gaan