black friday

Black Friday Deals bij Kamera Express

Extra voordeel op Nikon

Het is weer zo ver: Black Friday week bij Kamera Express! Tot en met 29 november 2021 profiteer je van de scherpste Black Friday deals in verschillende categorieën. Ben je op zoek naar een nieuwe Nikon camera, objectief of accessoires? Kamera Express heeft de beste aanbiedingen voor jou. Dus sla alvast de kerstcadeau's in of trakteer jezelf!

Dit jaar pakken we groots uit met uitzonderlijke deals. Dat betekent dat je kwalitatieve producten van de beste merken koopt voor super lage prijzen. We blijven nieuwe aanbiedingen toevoegen. Houd onze website dus goed in de gaten om niets te missen. En twijfel niet te lang, want op = op !

Onze nieuwsbrieflezers krijgen voorrang. Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van onze Black Friday deals? Schrijf je dan nu in en maak ook nog eens kans op mooie prijzen.

Stuur mij als eerste de deals

Kom langs in één van onze winkels

De snelste manier om als eerste onze deals te checken is natuurlijk de webshop, maar je kunt tijdens de actieperiode ook terecht in één van onze winkels. Bekijk de openingstijden voor de winkel bij jou in de buurt.