Kamera Express Cadeaupakket Bronze t.w.v. €239,-

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvangt u bij Kamera Express geheel gratis een uniek cadeaupakket 'Bronze'! In dit pakket vindt u unieke extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina leest u wat er in uw cadeaupakket zit en hoe u de verschillende onderdelen kunt claimen. Als u het cadeaupakket 'Bronze' nog niet in uw bezit heeft, vindt u hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op=op!

Ik heb mijn cadeaupakket al

Inhoud van het cadeaupakket

In het cadeaupakket 'Bronze' vindt u de volgende cadeaus:

100GB Irista

Canon Irista is een uniek opslagsysteem waar u al uw foto's en video's op kunt slaan. Bewaar de media van uw fotocamera, smartphone, desktop en Facebook account op één centrale plek zodat u altijd toegang heeft tot al uw herinneringen. Omdat alles in de originele resolutie wordt opgeslagen zonder compressie, behoudt u uw media altijd in originele kwaliteit. Irista is vanaf elk apparaat toegankelijk zodat u uw foto's makkelijk terug kunt kijken en kunt delen met anderen. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot het maken én delen van albums en kunt u gebruik maken van de automatische of zelfgemaakte tags om eenvoudig beelden terug te vinden.

Claim uw 100GB Irista cloudopslag

10-delige Basiscursus Fotografie

Heeft u een nieuwe camera aangeschaft en wilt u de basis van fotografie leren? Of bent u al langer bezig met fotografie maar kunt u wel een opfriscursus gebruiken? In deze 10-delige Basiscursus Fotografie van de Kamera Express Academy leert u alles wat u moet weten als u met fotografie aan de slag gaat. Van scherpstellen tot flitsen en van belichting tot compositie. In tien leerzame tutorials leren we u op een laagdrempelige en leuke manier de belangrijkste basis over uw camera en fotografie. Na het volgen van deze cursus kunt u direct aan de slag met wat u geleerd heeft. Wilt u een bepaalde video opnieuw bekijken? Dat is geen enkel probleem.

Claim uw Basiscursus Fotografie

 

Bij deze producten ontvangt u het cadeaupakket 'Bronze':

Claim de artikelen uit uw cadeaupakket

Zo claimt u uw 100GB Irista

U activeert uw 100GB opslagruimte bij Irista door de actiecode te gebruiken die u in uw cadeaupakket vindt. Ga naar www.irista.com, maak een account aan en vul uw activatiecode in. Hierna vindt u de extra opslag direct terug op uw persoonlijke account.

Zo claimt u de Basiscursus Fotografie

De 10-delige Basiscursus Fotografie is terug te vinden op de Kamera Express Academy. Schaf de cursus daar aan en betaal door middel van de unieke kortingscode die vermeld staat op de kaart in uw cadeaupakket. Vervolgens is de cursus direct beschikbaar in uw Kamera Express Academy account.


Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden