Kamera Express APK

Kamera Express APK

De Allround Professionele Kamerakeuring (APK) is een exclusieve actie in de Kamera Express Superstores. Tijdens de speciale APK-dagen kijken onze professionals of jouw camera nog tiptop in orde is. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de sensor? Werkt jouw camera al op de nieuwste updates? We controleren dit en nog veel meer in onze Superstores tijdens de APK-dagen.

We begrijpen natuurlijk dat je vragen hebt over de camerakeuring. Want wat is de APK precies en waarvoor dient deze camerakeuring eigenlijk? Wij hebben antwoorden op deze vragen voor jou op een rij gezet.

 

Wat wil je weten over de camerakeuring?

Wanneer laat ik mijn camera keuren? | Waarom moet ik mijn camera laten keuren? | Waaruit bestaat de camerakeuring? | Wat kost de keuring van mijn camera? | Waar laat ik mijn camera keuren?


Wist je dat Kamera Express is begonnen in een garage? Een APK is dus wel zo toepasselijk!


Bekijk wanneer de Kamera Express APK bij jou in de buurt is


Wanneer laat ik mijn camera keuren?

Als je jouw camera vaak gebruikt en vaak wisselt van lens, moet je jouw camera om het halfjaar reinigen. Heb je een systeemcamera? Dan moet je deze vaker reinigen. Bij een systeemcamera is de sensor van de camera niet beschermd, waardoor er eerder stof op komt. Een spiegelreflexcamera heeft daarentegen een spiegel voor de sensor, waardoor deze beter beschermd is. Hierdoor hoef je een spiegelreflexcamera minder vaak schoon te maken in tegenstelling met een systeemcamera. Ook bij een camera waarbij de lens voor een lange tijd vastzit, hoef je de sensor minder vaak schoon te maken.

Heeft jouw camera een schoonmaakbeurt nodig? Laat dit dan vooral aan een professional over. Zij weten exact wat en hoe zij alles schoon moeten maken.

Waarom moet ik mijn camera laten keuren?

De camerakeuring voorkomt dat jouw camera minder presteert tijdens het fotograferen en/of filmen. Onze professionals bekijken, reinigen en updaten uw camera grondig. Uw foto’s en video’s blijven hierdoor van uitstekende kwaliteit.

Waaruit bestaat de camerakeuring?

Bij de camerakeuring kijken onze professionals of er stof en vuil op jouw camera en lens zit. Vervolgens reinigen zij de camerabody, objectief en zoekerglas. Daarnaast kijken onze professionals of jouw camera aan de nieuwste updates voldoet. Is dit niet het geval, dan zullen zij jou informeren over de voor jou beschikbare updates.

Onderdelen van de Kamera Express APK

  • Ontstoffen van de camerabody
  • Objectieven glascleaning (max. 3 objectieven)
  • Zoekerglas cleaning
  • Check op beschikbare updates
  • Check van vuil op de sensor

Breng voor de APK uw camera met opgeladen batterij en geheugenkaart mee. Ook is het mogelijk 3 lenzen mee te nemen voor de een objectieven glascleaning. Let er wel op dat stof altijd terugkeert, waardoor regelmatig reinigen altijd nodig is.

Wat kost de keuring van mijn camera?

Hoe duur is het om je camera te laten keuren? De Kamera Express APK is een gratís exclusieve actie. Als blijkt dat jouw sensor stoffig is, dan krijg je de keuze of je de sensor wilt laten reinigen. Kies je voor de reiniging dan krijg je 50% korting op onze bestaande Sensor Cleaning.

Waar laat ik mijn camera keuren?

Je kunt jouw camera laten keuren tijdens de speciale APK-dagen in de Kamera Express Superstores. De Kamera Express APK zal zowel langs onze Nederlandse als Belgische Superstores reizen. Buiten deze APK-dagen is het niet mogelijk om in de Superstore je camera APK te laten keuren. Bekijk de APK-agenda voor wanneer de Kamera Express APK in een Superstore bij u in de buurt is.

Bekijk de APK-agenda