Volg een van de citywalks met Canon fotograaf Ivo Kayser!

Na het succes van vorig jaar, organiseren wij ook in 2019 weer citywalks met Ivo Kayser! Vorig jaar zijn wij in o.a. Breda, Haarlem en Arnhem geweest. Dit jaar bezoeken wij een hoop nieuwe locaties. Tijdens de citywalks leert u meer over het fotograferen in de stad en om de stad in een ander perspectief te zien. Samen met Canon fotograaf Ivo Kayser gaat u een ochtend fotograferen in een van de steden. Tijdens deze citywalks krijgt u handige tips en tricks voor fotograferen in de stad. Bovendien krijgt u de mogelijkheid een Canon EOS M50 te testen! Alle citywalks zijn van 10:00 tot 13:00 uur. Meld u snel aan, want vol is vol!

Citywalk Utrecht

Wilt u de stad Utrecht op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 7 september naar de Superstore in Utrecht (Kroonstraat 9). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Deze Citywalk was een succes!

Citywalk Amsterdam (Avond editie!)

Wilt u de stad Amsterdam op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 14 september naar de Superstore in Amsterdam (Spui 4). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Meld u hier aan!

Citywalk Rotterdam

Wilt u de stad Rotterdam op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 13 april naar de Superstore in Rotterdam (Admiraliteitsstraat 8). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Deze citywalk was een succes!

Citywalk Maastricht

Wilt u de stad Maastricht op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 20 april naar de Superstore in Maastricht (Plein 1992 25). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Deze citywalk was een succes!

Citywalk Den Haag

Wilt u de stad Den Haag op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 11 mei naar de Superstore in Den Haag (Juliana van Stolberglaan 177). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Deze citywalk was een succes!

Citywalk Goes

Wilt u de stad Goes op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 18 mei naar de Superstore in Goes (Klokstraat 7). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Deze citywalk was een succes!

Citywalk Gent

Wilt u de stad Gent op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 8 juni naar de Superstore in Gent (Nieuwevaart 182). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Deze citywalk was een succes!

Citywalk Den Bosch

Wilt u de stad Den Bosch op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 15 juni naar de Superstore in Den Bosch (Klokstraat 7). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kayser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Deze citywalk was een succes!

Wie is Ivo Kayser?

Ivo Kayser, beter bekend als 'E' of 'Igobythename', is een urban fotograaf uit Rotterdam. Hij heeft een sterke creatieve visie en een voorkeur voor het fotograferen van uitzonderlijke ruimten die anders dan anderen zijn. Skateboarden, graffiti en kunst inspireren hem en vormen de drijfveer achter zijn stadse avonturen. Essentieel voor hem zijn plekken en gebouwen die emoties uitlokken. Ivo brengt deze gevoelens tot leven door middel van fotografie, waarbij hij speelt met perspectieven en boeiende kleuren.

"Mijn volgende ontdekking kan overal zijn. Ik zou het tegen kunnen komen tijdens een autorit door de stad of een wandeling met vrienden." - Ivo Kayser

Canon EOS M50

Tijdens deze citywalk heeft u de mogelijkheid om een Canon EOS M50 te testen met diverse objectieven! Voor iedereen is er een M50 te leen met onder andere een 15-45mm, een 18-150mm, een 55-200mm en een 11-22mm objectief. Tijdens de citywalk krijg u alle tijd om de verschillende objectieven te proberen en alles te leren over deze gebruiksvriendelijke systeemcamera. Hij is makkelijk mee te nemen in de stad of op reis dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht. De M50 biedt een zeer hoge beeldkwaliteit met weinig ruis, levensechte kleuren en optimale helderheid dankzij de 24,1MP CMOS-sensor en een DIGIC 8-beeldprocessor. Zelfs bij weinig licht kunt u prachtige foto's maken. Met het handige kantelbare LCD touchscreen kunt u vanuit alle hoeken makkelijk fotograferen!

Bekijk de M50 hier!