banner Canon spiegelreflexcamera's

Canon DSLR

Maak kennis met de spiegelreflexcamera's

Spiegelreflexcamera’s van Canon zijn onder andere populair, omdat je kunt werken met verwisselbare lenzen. Daarnaast beschikken deze camera’s over instelmogelijkheden die je de mogelijkheid geven om beelden naar jouw persoonlijke voorkeur af te stellen. Spiegelreflexcamera’s worden ook wel DSLR’s (Digital Single Lens Reflex) genoemd, omdat de spiegel in de camera het beeld dat op de beeldsensor valt exact in de zoeker laat zien. In tegenstelling tot een systeemcamera, zie je bij een spiegelreflexcamera dus exact hetzelfde beeld in de optische zoeker als het beeld dat op de spiegel valt zonder dat de effecten van de toegepaste instellingen zichtbaar zijn. De DSLR’s van Canon zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Hieronder lichten we drie verschillende spiegelreflexcamera’s van het merk toe.

Ga snel naar de beste systeemcamera voor ieder niveau beeldmaker:

> Bekijk alle spiegelreflexcamera's van Canon


Beginner

Beginner

Canon EOS 250D

Gebruiksvriendeijk en intuïtief, voor optimaal gebruiksgemak

> Bekijk de Canon EOS 250D

Canon EOS 250D

De Canon EOS 250D is ’s werelds lichtste DSLR camera met een variangle touchscreen. Het compacte formaat van de 250D zorgt er daarnaast voor dat de camera prettig in de hand ligt en perfect is om mee te nemen. Het variangle touchscreen zorgt niet alleen voor optimaal gebruiksgemak, maar maakt het ook mogelijk om in de meest lastige hoeken prachtige selfies te maken. De gebruikersinterface biedt stapsgewijze begeleiding bij het maken van verbluffende beelden in hoge resolutie. Gebruik de Creative Assist-modus om je creativiteit volledig de vrije loop te laten. De Live View-modus is daarnaast handig om snel en nauwkeurig te focussen op jouw onderwerp met het Dual Pixel CMOS Autofocussysteem. 

banner Canon EOS 250D lifestyle

Maak met deze spiegelreflexcamera haarscherpe en kleurrijke foto’s en 4K video’s, zelfs bij weinig licht, dankzij de 24,1 Megapixel APS-C sensor en DIGIC 8-beeldprocessor. De optische zoeker zorgt er bovendien voor dat jij het beeld haarscherp en in real-time beleeft. De camera communiceert intuïtief met slimme apparaten zoals smartphones en tablets, waardoor het eenvoudiger is dan ooit tevoren om indrukwekkende beelden te maken en te delen met vrienden en familie via Bluetooth en ingebouwde Wi-Fi. Leg snel en eenvoudig de mooiste herinneringen vast met deze camera.

Kamera Express Review - Canon EOS 250D

> Bekijk de Canon EOS 250DGevorderde

Gevorderde

Canon EOS 6D Mark II

Compact en professioneel, voor ambitieuze projecten

> Bekijk de Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 6D Mark II

De Canon EOS 6D mark II is ontworpen voor ambitieuze beeldmakers die graag professioneler willen fotograferen. In de Canon EOS 6D mark II vind je jouw perfecte partner. Deze compacte full-frame camera is namelijk ontwikkeld om indrukwekkende prestaties te leveren. De 26,2 Megapixel full-frame CMOS sensor en DIGIC 7 beeldprocessor maken het mogelijk om beelden te schieten met een groot dynamisch bereik. Zo geniet jij van foto’s en video’s met levensechte helderheid en kleurendiepte. Maak daarnaast prachtige Full HD-video’s en 4K time-lapse-video’s van bioscoopkwaliteit. De Dual Pixel CMOS AF houdt bewegende onderwerpen scherp in beeld (ook in donkere situaties) en de 5-assige in body beeldstabilisatie vermindert camerabewegingen.

banner Canon EOS 6D mark II lifestyle

Verken jouw creatieve mogelijkheden met het variangle touchscreen dat je naar buiten kunt klappen en in alle richtingen kunt draaien. Zo maak je interessante composities in iedere situatie. Voeg met de ingebouwde GPS locatiegegevens toe aan je beelden, zodat je jouw reizen tot in detail kunt beschrijven. De 6D mark II is daarnaast beschermd tegen stof en vocht, zodat je met een gerust hart de wijde wereld in kunt trekken. Bluetooth en Wi-Fi maken het daarnaast mogelijk om de camera eenvoudig met een smartphone of tablet te verbinden en te bedienen of jouw foto’s met anderen te delen. 

Kamera Express Review - Canon EOS 6D Mark II

> Bekijk de Canon EOS 6D Mark IIProfessional

Professional

Canon EOS 1DX Mark III

Robuust en intuïtief, voor superieure kwaliteit

> Bekijk de Canon EOS 1DX Mark III

Canon EOS 1DX Mark III

De Canon EOS 1DX mark III is ontworpen voor professionals die zoeken naar de perfecte match tussen superieure kwaliteit en betrouwbare, intuïtieve bediening. Deze spiegelreflexcamera is snel, nauwkeurig en krachtig zonder af te doen aan kwaliteit. Zelfs in de zwaarste (licht)omstandigheden levert deze camera hoge prestaties. De intelligente deep learning-AF-algotimen zorgen er namelijk voor dat onderwerpen scherp zijn en scherp blijven. De autofocus werkt zelfs voor gezichten die afgedekt worden door een bril of helm. Verken samen met de 1DX mark III de grenzeloze mogelijkheden van fotografie.

banner Canon 1DX mark III lifestyle

Maak beelden van baanbrekende kwaliteit dankzij de 20 Megapixel full-frame CMOS sensor en de DIGIC X-beeldprocessor. Profiteer van een superieur dynamisch bereik, indrukwekkende helderheid en opmerkelijke prestaties bij weinig licht tot ISO 102400 (uitbreidbaar tot 819200). Mis geen enkel uniek moment door op te nemen met maximaal 20 fps. Film daarnaast in full-frame 4K 60p of 5,5K RAW en ontdek de eindeloze creatieve mogelijkheden die de EOS 1DX mark III te bieden heeft. De 1DX mark III is robuust en betrouwbaar met een intuïtieve bediening om jouw creativiteit optimaal te kunnen uiten. Verstuur opanmes via Wi-Fi of een Ethernet aansluiting, zo ben je altijd verbonden en blijf je de concurrentie een stap voor. 

Kamera Express Review - Canon EOS 1DX Mark III

> Bekijk de Canon EOS 1DX Mark III

Wil je meer weten over de Canon EOS 1DX Mark III? Bekijk dan deze pagina.


< Terug naar de overzichtspagina