Canon EOS R7

Canon EOS R7

Op 24 mei 2022 heeft Canon twee nieuwe modellen toegevoegd aan de EOS R-systeemcamera's: de EOS R7 en de EOS R10. De Canon EOS R7 is een snelle APS-C systeemcamera voor de veeleisende hobbyist. De cropsensor met 32,5 megapixel staat garant voor haarscherpe foto’s en adembenemende video’s in 4K-resolutie. Of je nu wildlife gaat fotograferen, langs de sportvelden staat of multimediale content maakt, met de EOS R7 beschik je over een snelle maar compacte camera.

Twijfel je tussen de EOS R7 en EOS R10? Lees dan meer over de onze pagina over de EOS R10 of bekijk de verschillen.

Canon EOS R7

Canon EOS R7

  • Snelle systeemcamera voor de veeleisende hobbyist
  • 32,5 megapixel APS-C sensor
  • 30 fps met elektronische sluiter
  • Deep learning Dual Pixel CMOS AF II
  • Onderwerpherkenning voor mensen, dieren en voertuigen
  • In-Body Image Stabilisation
  • 4K 30p video
Bestel nu

Met een korte opstarttijd en burstsnelheden tot 30 fps vang je momenten die in een split-second gebeuren. Dankzij deep learning Dual Pixel CMOS AF II verloopt scherpstellen soepel en snel. Mensen, dieren en voertuigen worden met onderwerpherkenning moeiteloos gedetecteerd waardoor de scherpstelling er nooit meer naast hoeft te zitten. Bij mensen is er bovendien specifiek een oog-, gezichts- en lichaamsherkenning. Met een compatibele lens geniet je daarnaast van een scherpstelgebied dat je hele beeld bedekt. AF tracking met auto exposure zorgt voor de juiste belichting. Bewogen beelden zijn verleden tijd dankzij IBIS (In-body Image Stabilisation), dat tot maximaal 8 stops compenseert, afhankelijk van de gebruikte lens.

De EOS R7 is niet alleen een geweldige fotocamera maar ook een volwaardige videocamera. Met 4K 30p (oversampled van 7K) leg je jouw meest memorabele momenten haarscherp vast op beeld. High frame rate opties zijn er met 4K 60p en Full HD 120p. Die laatste is ook schitterend voor 4x slow motion opnamen. Canon C-Log 3 en HDR PQ ondersteuning zorgen voor een groot dynamisch bereik. De maximale opnametijd van 6 uur biedt een scala aan opties voor bijvoorbeeld het vastleggen van optredens, bijeenkomsten of andere langdurige evenementen. Met een input voor een koptelefoon en microfoon til je ook de audio van jouw video’s naar een hoger niveau.

Canon EOS R7

Geniet van ultiem gebruiksgemak dankzij de intuïtieve bediening en een geïntegreerde multi-controller. De EOS R7 heeft twee kaartsleuven voor een fijne workflow. Zo heb je tevens altijd de mogelijkheid een back-up te maken.

Inspiratie

De camera is bij geschikt voor de enthousiaste hobbyist die zowel foto als video schiet. Door de compacte behuizing neem je hem gemakkelijk mee en zet je hem in voor bijvoorbeeld reisfotografie, architectuurfotografie of creëer je de tofste multimediale lifestyle content. We schoten al enkele beelden met de camera om jou alvast te inspireren.

Voorbeeldfoto's Canon EOS R7