Canon EOS 1DX Mark III

Daar is hij dan; de EOS 1DX Mark III! De nieuwste spiegelreflexcamera van Canon, bedoelt voor de professional. Of je nu aan sport- of wildlife fotografie doet, deze camera kan het allemaal. De 1DX Mark IIl is ontwikkeld en ontworpen aan de hand van de feedback van de wereldwijde professionele gebruikers van zijn voorgangers. Dankzij de verbeterde AF-trackingprestaties, beeldkwaliteit en communicatiemogelijkheden vormt deze camera het absolute hoogtepunt van de Canon EOS-1 serie.


Canon EOS-1D X Mark III lifestyle

De 1DX Mark III is nog sneller dan zijn voorgangers, dankzij het nieuwe Deep Learning-autofocussysteem. Deze herkent zelfs het hoofd van een sporter wanneer deze een helm of masker draagt. Daarnaast houdt het ook onvoorspelbare wildlife en onderwerpen op straat scherp. Profiteer van opnamen met 20 fps in de LiveView-modus (of 16 fps bij gebruik van de zoeker) en leg nog meer vast.

Ook bij weinig licht maak je fantastische beelden met de 1DX Mark III. Dit is mogelijk dankzij een nieuwe 20,1 Megapixel full-frame CMOS-sensor en DIGIC X-beeldprocessor met ISO-gevoeligheid van 100-102400 (uitbreidbaar tot ISO 50-819200).

De 1DX Mark III is ook uitermate geschikt voor filmmakers. Je kan namelijk full-frame 4K-video in 60fps vastleggen met de volledige breedte van de camerasensor. Daarnaast kan je zelfs opnamen maken in 5,5K RAW-video!

Dankzij de ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi-connectiviteit, is het nu mogelijk om razendsnel beelden te delen. Ook met de Extreme PRO CFexpress- kaart ervaar je high-speedopnamen met leessnelheden tot wel 1.500 MB/s en schrijfsnelheden tot 800 MB/s. Wanneer je opnames in stadions met bedrade ethernetaansluitingen maakt, kan je jouw opnames sneller dan ooit naar beveiligde FTP-servers verzenden.


De Canon EOS 1DX Mark III is sneller en krachtiger dan ooit te voren, het is de ultieme spiegelreflexcamera voor de professional. Bekijk hier de productpagina voor meer informatie en bestel hem vandaag nog!


KOOP DE CANON EOS 1DX MARK III HIER!Canon EOS-1D X Mark III body front
Canon EOS-1D X Mark III body backDe belangrijkste kenmerken van de EOS 1DX Mark III

Met meer dan 100 verbeterpunten ten opzichte van de EOS 1DX Mark II kunnen we wel stellen dat Canon een goede camera nog meer heeft weten te verbeteren. Voor het gemak hebben we hieronder een greep uit de vele nieuwe en sterke features van de EOS 1DX Mark III voor je op een rijtje gezet:

  • Een nieuwe 20.1 Megapixel full-frame CMOS-sensor en DIGIC X-beeldprocessor
  • ISO-gevoeligheid van 100-102400 (uitbreidbaar tot ISO 50-819200)
  • Deep Learning-autofocussysteem herkent het hoofd alleen al aan de vorm
  • Maximaal 20 fps in Live View-modus en 16fps via de optische zoeker
  • 191 AF-punten waarvan 155 cross-type
  • Nieuwe Smart-controller om snel en intuïtief scherpstelpunten te selecteren
  • Full-frame 4K/60p of zelfs 5,5K RAW video's opnemen
  • Twee kaartsleuven voor CFexpress-kaarten
  • Ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi-connectiviteit
  • Weerbestendig tegen stof, vocht en ijzige omstandigheden

De Canon EOS 1DX Mark III in actie

Wildlife fotografe Marina Cano was één van de professionele fotografen die de Canon EOS 1DX Mark III mocht testen, zij ging daarom naar de prachtige Kalahari woestijn in Afrika om de nieuwe functies uit te proberen. Zie in de video hoe zij de nieuwe Mark III ervaren heeft!


Ook Ben Thouard was ook één van fotografen die met de Canon EOS 1DX Mark III aan de slag mocht. Ben is één van de beste onderwater/surf fotografen. Hij nam de Mark III mee naar Tahiti om hem daar goed te testen.


Zie hieronder enkele prachtige foto's die Marina en Ben met de Mark III gemaakt hebben: