Kom meer te weten over Canon!

Canon is wereldwijd marktleider op het gebied van digital imaging en oplossingen voor thuis en op het werk. Sinds de oprichting in 1937 past het bedrijf de opgebouwde deskundigheid op het gebied van digitale en beeldbewerkingtechnologie toe voor nieuwe producten en activiteiten.

Canon is binnen de beeldindustrie niet alleen één van de belangrijkste maar ook één van de oudste firma’s ter wereld. In de beeldindustrie staat het Japanse topmerk al meer dan een halve eeuw bekend om haar foto- en videocamera’s, naast scanners, printers en projectoren. Voor al die productgroepen biedt Canon een enorm breed assortiment, voor zowel consumenten als professionele gebruikers.

Waarschijnlijk vraagt u zich af hoe Canon zich onderscheidt van andere merken. Daarom nodigen wij u hieronder uit om verder te lezen. Zo komt u meer te weten over Canon. Via de onderstaande tegels leert u meer over Canons full frame portfolio, de innovatieve EOS R-serie systeemcamera's, het vakmanschap van de L-lenzen en de Canon Professional Services (CPS).

 

Naar de Canon merkenpagina