banner Canon systeemcamera's

Canon systeemcamera's

Maak kennis met de systeemcamera's

Systeemcamera’s van Canon combineren het beste van compactcamera’s en DSRL’s. Hierdoor zijn deze camera’s compact, licht en profiteer je van de voordelen die verwisselbare lenzen bieden. Systeemcamera’s hebben geen spiegel en werken dus volledig digitaal. Digitale functies, zoals ingebouwde stabilisatie, zorgen ervoor dat je foto’s en video’s maakt van superieure kwaliteit. De systeemcamera’s van Canon zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van APS-C-modellen met kleinere lenzen tot full-frame modellen met talloze creatieve mogelijkheden. Hieronder lichten we drie verschillende systeemcamera’s van het merk toe.

Ga snel naar de beste systeemcamera voor ieder niveau beeldmaker:

> Bekijk alle systeemcamera's van Canon


Beginner

Beginner

Canon EOS M50

Compact en veelzijdig, voor onvergetelijke herinneringen

> Bekijk de Canon EOS M50

Canon EOS M50

De Canon EOS M50 is een compacte, verrassend lichte systeemcamera in een modern jasje. Het stijlvolle ontwerp van deze camera beschikt over de nieuwste technologie voor zowel foto als video. Zo geniet jij van alle gemakken, waaronder een variangle touchscreen met Touch & Drag autofocus en draadloze verbinding. Deel de gemaakte beelden snel en automatisch met jouw smartphone, tablet of PC dankzij de Wi-Fi en Bluetooth connectiviteit. Zo post je jouw ervaringen direct op social media of maak je eenvoudig back-ups in de cloud.

banner Canon EOS M50 lifestyle

De M50 is een handzame systeemcamera die voor veel verschillende vormen van fotografie geschikt is. Het formaat maakt deze camera perfect om mee te nemen op bijvoorbeeld een citytrip. Je maakt met deze veelzijdige systeemcamera prachtige 4K-video’s. Dit maakt de M50 een populaire camera voor vloggers. Dankzij de 24,1 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 8 leg je beelden vast in heldere kleuren en verbluffende details, zelfs bij de moeilijkste lichtomstandigheden. Zo maak je jouw herinneringen onvergetelijk.

Kamera Express Review - Canon EOS M50

> Bekijk de Canon EOS M50Gevorderde

Gevorderde

Canon EOS RP

Intuïtief en full-frame, voor geweldige creativiteit on-the-go

> Bekijk de Canon EOS RP

Canon EOS RP

De EOS RP is een kleine systeemcamera die je met de kracht van full-frame veel creativiteit geeft voor onderweg. De lichte body uit de R-serie heeft een slimme vatting met een grote diameter, hoge communicatiesnelheid en een korte backfocus voor nieuwe generatie RF-lenzen. Je kunt er ook voor kiezen om via een adapter EF en EF-S objectieven te gebruiken zonder verlies van optische prestaties. De EOS RP zit vol handige functies. Zo vang je razendsnel momenten in tot wel 5 frames per seconde, schiet je beelden geruisloos in de stille modus, bedien je jouw camera via Wi-Fi en deel je beelden gemakkelijk via de Canon Connect-app.

banner Canon EOS RP lifestyle

Deze systeemcamera heeft een variangle touchscreen in hoge resolutie en een elektronische OLED-zoeker waardoor jij op het referentiebeeld kunt vertrouwen. De RP heeft een 26,2 Megapixel CMOS-sensor, DIGIC 8-processor en DLO waardoor de camera ook bij uitdagende lichtomstandigheden prachtige beelden levert. Stel vloeiend scherp (in slechts 0,05 seconden) met Dual Pixel CMOS AF op 4779 posities. De RP beschikt over Eye AF waarmee jouw portretten scherp blijven en maakt trillingsvrije video’s in een resolutie tot 4K dankzij de interne stabilisatie.

Kamera Express Review - Canon EOS RP

> Bekijk de Canon EOS RPProfessional

Professional

Canon EOS R5

Baanbrekende technologieën voor sensationele beelden

> Bekijk de Canon EOS R5

Canon EOS R5

Met de EOS R5 systeemcamera vang je de kleinste details haarscherp in beeld. De full-frame 45 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC X-processor leveren heldere beelden met weinig ruis en een groot dynamisch bereik, zelfs bij slecht licht tot ISO 51200. Stel razendsnel scherp met de Dual Pixel AF II op 5.940 posities die vrijwel 100% van het beeld dekken. Tracking zorgt ervoor dat zelfs snel bewegende onderwerpen scherp in beeld blijven. Maak sprekende portretten met Face- en Eye-detectie die ogen en gezichten herkent en nauwkeurig volgt, zodat het beeld scherp en gefocust blijft. Voor dieren is deze trackingfunctie nu ook beschikbaar, een primeur voor EOS camera’s.

banner Canon EOS R5 lifestyle

Schiet geruisloos beelden in een verbluffende snelheid van 20 frames per seconde met een automatische scherpstelling. Maak 12-bits RAW video in 8K of 10-bits in 4K met framerates tot 120p voor slow-motion beelden van bioscoopkwaliteit. Profiteer van in-body stabilisatie die samenwerkt met de stabilisatie van de lens (RF-vatting) waarmee je tot wel 8 stops beeldstabiliteit behaalt. Dankzij de wireless connectiviteit, Bluetooth Low Energy, verbind je gemakkelijk jouw smart apparaten met de EOS R5 via de Canon Camera Connect-app. Zo kun je jouw beelden snel bekijken en verzenden. Deze systeemcamera tilt de standaard voor professionele beeldmakers naar een nieuw niveau. 

Kamera Express Review - Canon EOS R5

> Bekijk de Canon EOS R5

Wil je meer weten over de Canon EOS R5? Bekijk dan deze informatiepagina.


< Terug naar de overzichtspagina