Maak kennis met de nieuwe full frame systeemcamera's van Canon

Bent u benieuwd naar de Canon EOS R of de Canon EOS RP? Exclusief bij Kamera Express kunt u deze camera's 3 dagen uit proberen! Zo kunt u alles over deze camera's leren op uw eigen tempo en weet u zeker dat deze camera bij u past.

Test de Canon EOS R / RP

Speciaal voor klanten van Kamera Express is er nu de mogelijkheid om de Canon EOS R en EOS RP te testen! Naast deze twee nieuwe systeemcamera's kunt u kiezen uit verschillende kitsamenstellingen. Zo kunt u kiezen voor een Canon RF 24-105mm of een Canon RF 35mm.

Canon EOS R

Canon EOS R

De Canon EOS R is de eerste spiegelloze full frame camera van Canon. Fotografeer en film de mooiste details dankzij de innovatieve technologieën van deze nieuwe systeemcamera. De camera heeft een CMOS-sensor van 31,7 megapixel, DIGIC 8 beeld processor en beschikt over een compact en ergonomisch ontworpen formaat. Met de EOS R kunt u fotograferen en filmen in omstandigheden met zeer weinig licht met een nauwkeurige scherpstelling.

Bekijk de Canon EOS R

Canon EOS RP

Canon EOS RP

De Canon EOS RP is een full frame systeemcamera voor de gevorderde fotograaf of hobbyist. Dankzij de 26,2 megapixel sensor schiet u op elk moment van de dag geweldige foto's. De EOS RP bevat dezelfde RF-lensvatting als de EOS R. Deze is ontworpen met het oog op een perfect optisch, mechanisch en elektronisch design. De Canon EOS RP brengt de kracht en flexibiliteit van een full frame camera naar een kleinere en lichtere body. 

Bekijk de Canon EOS RP

Hoe werkt het?

  • Ga naar onze verhuur website om een camera te huren en maak een verhuur-account aan
  • Ga naar producten en kies een van onze Canon actieproducten
  • Vul de periode in wanneer u deze camera wilt huren en om te zien of deze beschikbaar is. De maximale verhuurperiode is 3 dagen.
  • Houd er rekening mee dat je borg moet betalen, deze reken je per pin af in de winkel

Klik hier om naar de verhuurpagina te gaan