responsive

Meest complete dekking

Het Kamera Express Care Plan is een totaal garantieplan voor uw kostbare apparatuur. Het biedt dekking tegen onder andere vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en schades door eigen schuld), vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. Daarnaast heeft u ook dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Maar ook als uw apparatuur kapot gaat tijdens vakantie is uw camera verzekerd! Het Care Plan biedt namelijk wereldwijde dekking.

3 jaar lang zorgeloos fotograferen!

Beste verzekering in de markt!

  • Dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de standaard twee jaar garantie.
  • Dekking op de totale kassabon, dus ook op de bijgekochte accessoires.
  • Wereldwijde dekking, uw apparatuur is waar dan ook verzekerd!
  • Nieuwwaarde dekking, géén afschrijving.
  • Zeer laag eigen risico: €20,- per schade.

Extra garantie

Uiteraard is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het Kamera Express Care Plan. Met het Kamera Express Care Plan breidt u de garantie bovendien uit naar drie jaar.

Verzekerd, al vanaf €1,- per maand!

Lage premie

Het Kamera Express Care Plan is bijzonder voordelig. De premie bedraagt slechts 12% van het totale aankoopbedrag voor de looptijd van drie jaar. U betaalt dus slechts 4% van het aankoopbedrag per jaar! Het Kamera Express Care Plan dient u af te sluiten direct bij aankoop of binnen acht dagen na aankoop. Online betaalt u geen aansluitkosten.

Let op

Drones zijn uitgesloten en komen niet in aanmerking voor het Care Plan.

Occasions Care Plan

U kunt ook uw occasions verzekeren met ons Care Plan. Het bedrag is ook 12% van het aankoopbedrag met een eigen risico van slechts €20,- en werelddekking. Echter is er geen verlengde garantie (het betreft geen nieuw product) en op de premie zit een kleine afschrijving. Zie hiervoor de voorwaarden voor occasions.

U heeft pas een aankoop gedaan en wilt deze verzekeren?