Dierendag bij Kamera Express

Dierendag bij Kamera Express

Laat je huisdier op de foto zetten door een professionele fotograaf

Maandag 4 oktober is het weer Dierendag. Dit jaar kan jij jouw huisdier extra in het zonnetje zetten bij ons. Speciaal voor Dierendag biedt Kamera Express namelijk de mogelijkheid aan om jouw huisdier op de foto te laten zetten door een professionele fotograaf. Als je dat wilt kunnen jullie ook samen op de foto. De foto wordt professioneel afgedrukt door Profotonet. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de lokale dierenambulance. Wil jij ook een leuke foto van jouw huisdier? Kom dan langs in jouw Kamera Express-winkel.

Waar?

In alle Nederlandse Kamera Express-winkels is een professionele fotograaf aanwezig om jouw huisdier op zijn mooist, schattigst of juist baldadigst vast te leggen.

> Bekijk waar de dichtsbijzijnde Kamera Express-winkel voor jou is
Hond

Wanneer?

De fotosessies vinden plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober 2021. Je hoeft geen afspraak te maken, dus je kunt gewoon langskomen.

> Neem contact op met jouw Kamera Express-winkel
Kittens

Wat krijg ik?

Onze professionele fotograaf vereeuwigt jouw huisdier (met of zonder jou) op een schitterende foto. Deze wordt afgedrukt door onze partner Profotonet en kan je met trots aan de muur hangen of op je bureau neerzetten.

> Meer informatie over Profotonet
Schildpad

Wat kost het?

We vragen een vergoeding van €5. De opbrengst wordt gedoneerd aan de lokale dierenambulance.


Deelname

  • Door deel te nemen aan de Dierendag bij Kamera Express aanvaard je deze voorwaarden en regels.
  • Deelnemer van Dierendag bij Kamera Express is te allen tijde verantwoordelijk voor zijn of haar dier. Alle schade die wordt toegebracht door het dier is te verhalen bij de deelnemer.

Gebruik en rechten beeldmateriaal

  • Met je deelname aan Dierendag bij Kamera Express geef je Kamera Express onvoorwaardelijk en onherroepelijk toestemming om alle foto’s die in het kader van Dierendag bij Kamera Express zijn gemaakt zonder enige vergoeding en zonder beperking in tijd, omvang en de wijze waarop openbaar te maken en/of te verveelvoudigen en/of deze foto’s te gebruiken voor publicitaire doeleinden.
  • Met je deelname aan Dierendag bij Kamera Express doe je hierbij, voor zover mogelijk en toegestaan, onherroepelijk en onvoorwaardelijk afstand van alle intellectuele eigendomsrechten en persoonlijkheidsrechten die rusten op, vervat zijn in of voortvloeien uit de foto’s die zijn gemaakt in het kader van Dierendag bij Kamera Express en zal je deze rechten niet uitoefenen jegens Kamera Express of jegens derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kamera Express.