Win de gloednieuwe Canon EOS 90D met kitlens!

Je kunt weer mooie prijzen winnen bij Kamera Express. Deze maand staat de fotowedstrijd in het teken van het thema Dierenfotografie.

Stuur jouw mooiste dierenfoto in en maak kans op de gloednieuwe Canon EOS 90D spiegelreflexcamera met 18-55mm kitlens. Ga snel op zoek naar jouw mooiste dierenfoto.

We jureren op basis van originaliteit en uiteraard kijken we ook of het fototechnisch een goede foto is.

Prijzen | Doe mee! | Canon 90D review


Inspiratie

Tips

Tips

Het Kamera Express-team geeft, samen met dierenfotografen, diverse praktische tips. Lees snel verder!

Lees meer

Who to follow?

Verbaas je over de verschillende stijlen van dierenfotografen en de schoonheid en emotie van de dieren

Lees meer

Locaties

Waar in Nederland en in het buitenland kun je goede dierenfoto's maken? Wij verklappen enkele secret spots

Lees meer

Een fotowedstrijd met mooie prijzen

De winnaar van deze fotowedstrijd wint een Canon EOS 90D spiegelreflexcamera met 18-55mm kitlens. Twijfel niet en stuur je mooiste dierenfoto snel in. De uiterste inzenddatum is 31 oktober 2019.


De Canon EOS 90D spiegelreflexcamera is ontworpen voor de enthousiaste fotograaf, die op zoek is naar foto's en video's van nog hogere kwaliteit. Het maakt daarbij niet uit welk onderwerp je wil gaan verkennen. Van sport tot wilde dieren of actie. Met de 32.5 megapixel CMOS-sensor schiet je haarscherpe foto's in RAW. Ook behoort filmen in 4K 30fps of Full HD 120fps tot de mogelijkheden.

Bekijk deze toffe (Engelstalige) review waarin deze camera met de voorganger Canon EOS 80D vergeleken wordt. De Canon EOS 80D was al een goede camera, maar alle reviewpagina's zijn het er over eens dat deze camera nog betere beelden oplevert.

De camera is voor zowel de beginnende als de professionele fotograaf een fantastische prijs om te winnen. Met deze camera kun je echt gave foto's maken. We raden hem dierenfotografen (in spe) ook aan, want je kunt met deze camera perfect dieren in beeld brengen.


Doe mee!

Let op: dit betreft een wedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden t/m 31 oktober 2019. We maken de winnaar in de eerste week van november bekend via Facebook.

 

Review Canon EOS 90D

Canon-fotograaf Glenn Blanker is fan van deze camera. Hij legt hier uit waarom: "Bij het fotograferen van snel bewegende onderwerpen is het belangrijk om meteen te kunnen reageren. De EOS 90D met 32.5 megapixels is niet alleen razendsnel, maar legt alles ook haarscherp vast."

 

De belangrijkste kenmerken van de Canon EOS 90D:

  • 32.5 megapixels 
  • 45 Cross-type autofocuspunten
  • 4K 30FPS en Full HD 120 filmmogelijkheden
  • Eye-autofocus
  • Kantelbaar touchscreen 
  • WiFi en Bluetooth voor de connectiviteit en voor het makkelijk delen van je beelden
  • 10 foto's per seconde schieten, ideaal voor actie, sport en Wildlifefotografie
  • Digic 8-beeldprocessor

Overzichtspagina