digitale masterclasses

Welkom bij de Digitale Masterclasses

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe Canon camera of lens. Op deze pagina vind je alle informatie over de Digitale Masterclasses.

Onderwerpen | Opzet Masterclasses | Aanmelden | Voorwaarden en FAQ

De drie onderwerpen

De voucher die je in jouw Giftbox ontvangen hebt, geeft je toegang tot één Digitale Masterclass. In totaal kun je uit drie onderwerpen kiezen. Voor elke Digitale Masterclass hebben we samengewerkt met een gastjurylid uit het tv-programma Het Perfecte Plaatje.

De drie onderwerpen waar je uit kunt kiezen zijn:

Portretfotografie

In de masterclass met Linda Stulic staat portretfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van portretfotografie. Linda heeft in de afgelopen jaren aan grote projecten gewerkt met merken zoals: Adidas, Sony Music, HEMA, Vogue, Grazia, enz.

Foodfotografie

In de masterclass met Kamile Kave staat foodfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van foodfotografie. Kamile heeft in de afgelopen jaren aan grote projecten gewerkt met merken zoals: Mama Kelly, Tefal, KFC, Peach Tree en Chovi.

Architectuurfotografie

In de masterclass met Luc Büthker staat architectuurfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van architectuurfotografie. Luc heeft in de afgelopen jaren aan grote projecten gewerkt met merken zoals: RTL, Heineken en Canon.

Opzet van de Digitale Masterclasses

Elke Digitale Masterclass trapt af met een liveshow. De datum van de liveshow vind je hieronder en bij je aanmelding. Na de liveshow zal de Digitale Masterclass online beschikbaar zijn. Deze kun je dan in je eigen tempo volgen. Elke Digitale Masterclass eindigt met een opdracht die je uit kunt voeren. Stuur vervolgens jouw opdracht in en ontvang een persoonlijke beoordeling van de fotograaf. Uit de inzendingen kiezen we 5 foto’s die we samen met de fotograaf bespreken in een liveshow. Je hebt dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de fotograaf en aan andere cursisten. De datum van deze opdrachtbespreking wordt later bekend gemaakt.

Je kunt je tot en met 15 januari aanmelden voor een Digitale Masterclass, deze vinden na 15 januari plaats.

Aanmelden

Via de onderstaande links kan je je aanmelden voor de desbetreffende Digitale Masterclasses.

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Voorwaarden

  • De voucher Digitale Masterclass ontvang je bij de Giftbox Camera Platinum en de Giftbox Lens Platinum.
  • De voucher Digitale Masterclass geeft je toegang tot één van de drie Digitale Masterclasses die we organiseren met een aantal gastjuryleden uit het programma Het Perfecte Plaatje.
  • Je hebt keuze uit één van de volgende drie Digitale Masterclasses:
  • Je kunt je inschrijven voor één van de drie Digitale Masterclasses tot en met 15 januari 2021.
  • Inschrijven doe je met jouw unieke code die te vinden is op jouw voucher en op het aangegeven webadres op die voucher.
  • De Digitale Masterclasses vinden na 15 januari plaats. Hiervoor zal er eerst een live kick-off zijn, waarna je daarna in je eigen tempo de Digitale Masterclass kunt volgen.
  • Elke Digitale Masterclass wordt afgesloten met een opdracht. Stuur je jouw foto in, dan ontvang je een persoonlijke beoordeling door de fotograaf. Uit alle inzendingen worden 5 foto’s gekozen die we in een liveshow bespreken samen met de fotograaf. De datum voor dit live event wordt later bekend gemaakt.
  • De voucher kan niet worden ingewisseld voor geld.

Veelgestelde vragen

Dit jaar hebben we in samenwerking met enkele gastjuryleden uit het tv-programma Het Perfecte Plaatje drie Digitale Masterclasses ontwikkeld. In deze masterclasses neemt de fotograaf je mee in zijn/haar specialisme binnen het fotografie vak. De Digitale Masterclass is een leerzaam kijkje in de keuken van de fotograaf, zit boordevol tips en kun je eenvoudig en in je eigen tempo thuis volgen. Aan het eind van iedere Digitale Masterclass volgt een opdracht. Door middel van deze opdracht kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen. Na een aantal weken bespreken we de opdracht met de fotograaf. Door deze waardevolle feedback helpen we je jouw fotografie skills verder ontwikkelen.

De voucher voor de Digitale Masterclasses ontvang je bij de Giftbox Camera Platinum en Giftbox Lens Platinum.

Dit jaar hebben we met enkele gastjuryleden uit het tv-programma Het Perfecte Plaatje drie heel interessante Digitale Masterclasses ontwikkeld:

Je hebt keuze uit één van de drie Digitale Masterclasses.

Ja. Wanneer je meerdere deelnemende producten uit het actieaanbod hebt gekocht en daardoor ook meerdere Giftboxes hebt ontvangen, kan het zo zijn dat je meerdere vouchers voor de Digitale Masterclasses hebt ontvangen. Op iedere voucher ontvang je een unieke code. Je kunt je dan voor de ene Digitale Masterclass inschrijven met de ene code en voor een andere Digitale Masterclass met de andere code.

Op de voucher van de Digitale Masterclass vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.

Je kunt je tot en met 15 januari 2021 inschrijven voor een Digitale Masterclass. De Digitale Masterclasses starten na 15 januari 2021. De exacte data zijn te raadplegen tijdens het inschrijven.

We vinden het erg vervelend dat je verhinderd bent op de dagen dat de Digitale Masterclasses gepland zijn. Helaas worden de Digitale Masterclasses niet herhaald. We hopen daarom dat je alsnog wel aanwezig kunt zijn.

Elke Digitale Masterclass wordt afgetrapt met een online event dat live te volgen is. Daarna komen de Digitale Masterclasses online en kun je deze in jouw eigen tempo volgen. Elke Digitale Masterclass eindigt met een opdracht. Deze opdracht wordt later in kleine groepen besproken via een liveshow die online te volgen is. Tijdens het inschrijven voor de Digitale Masterclass zijn alle data bekend en kun je voor de gewenste data inschrijven.

We vinden het erg vervelend dat je verhinderd bent op de dagen dat de opdracht vanuit de Digitale Masterclasses wordt besproken. Helaas worden de opdracht besprekingen niet herhaald. We hopen daarom dat je alsnog wel aanwezig kunt zijn. De voucher van de Digitale Masterclass is niet inwisselbaar voor geld.

Om een Digitale Masterclass te volgen, moet je je allereerst hebben aangemeld. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.

De Digitale Masterclasses zijn goed te volgen voor iedereen die enige basiskennis van het fotografie vak heeft.

Overzichtspagina