DJI Mavic Mini Banner

DJI Mavic Mini

Ultra licht en krachtig. De DJI Mavic Mini weegt slechts 249 gram, maar doet niets onder aan de andere DJI-drones. De drone bevat alle technische snufjes die je kunt wensen. Zo maak je van ieder moment een filmische ervaring met uiterst stabiele luchtopnamen.

 

Wat wil je weten over de drone?

DJI Mavic Mini | Video | Eigenschappen | In de vergelijking | Accessoires | Verzekering

DJI Mavic Mini Banner

 

De DJI Mavic Mini in het kort

  • Krachtige, ultra lichte en opvouwbare drone
  • 3-assige gestabiliseerde camera
  • Schiet video’s in 2.7K met 30fps en 12 megapixel foto’s
  • Werkt samen met de DJI Fly app
  • Heeft een vliegduur van maximaal 30 minuten
  • Vliegt tot 4 kilometer ver (2 kilometer geadviseerd) en haalt een maximale snelheid van 46,8 km/h
  • Stijgt tot maximaal 3000 meter op

Bekijk de DJI Mavic Mini

Eerste beelden van de DJI Mavic Mini

Benieuwd naar de DJI Mavic Mini? Bekijk dan de onderstaande video.

 

Eigenschappen van de DJI Mavic Mini

 

Kleiner, lichter, beter

De DJI Mavic Mini is kleiner, lichter en beter. De drone weegt 249 gram. Het valt daardoor in de laagste en veiligste gewichtsklasse. Dit betekent dat de drone in bepaalde landen is vrijgesteld van bepaalde voorschriften. Hoogstwaarschijnlijk ook in Nederland na de komst van de nieuwe drone regelgeving.

> Drone regelgeving

 

Langer in de lucht

Een ander groot voordeel van het lichte gewicht is de vliegduur. Op één accu vlieg je maar liefst een half uur. Neem je een extra accu, dan vergroot je dus jouw vliegplezier. Bij de DJI Mavic Mini Combo krijg je in totaal 3 accu’s. Met deze drone combo is het mogelijk om 1,5 uur te vliegen op een locatie of tijdens het reizen.

> Drone locaties in Nederland en het buitenland

 

DJI Mavic Mini in de lucht

DJI Mavic Mini besturen

 

Vloeiende, levendige opnamen

Ondanks het lichte gewicht bevat de drone veel technische snufjes die zorgen voor vloeiende en levendige luchtopnamen. Zo is de drone voorzien van een 3-assige gestabiliseerde camera met lichtsterke lens en 1/2.3” CMOS-beeldsensor. Je schiet hiermee prachtige luchtopnamen met 12 megapixel foto’s en 2.7K video’s.

Met een beeldhoek van 83° breng je genoeg in beeld. Verder vlieg je tot wel 3000 meter boven zeeniveau en tot 4 kilometer ver. Er zijn hierdoor genoeg hoeken voor het vastleggen van het perfecte plaatje of video.

 

Meer precisie en stabiliteit

Naast de 3-assige gestabiliseerde camera maak je vloeiende bewegingen dankzij de CineSmooth-modus. Met deze modus vertraag je de vliegsnelheid en bewegingen van de drone. Dit zorgt voor nog meer precisie en stabiliteit. Super handig wanneer je vliegt in smalle en/of complexe ruimtes. Je video’s lijken rechtstreeks van een filmset te komen.

 

DJI Mavic Mini QuickShots

DJI Fly app

 

Eenvoudig cinematische opnamen

Cinematische opnamen zijn slechts een paar tikken verwijderd. Met de QuickShot-modi maak je eenvoudig indrukwekkende opnamen. In de DJI Fly app kies je een vooringestelde beweging en de drone doet de rest. Kortom: een snelle en leuke manier waarmee je direct mooie resultaten mee behaalt.

De Mavic Mini heeft de volgende QuickShot: Dronie, Circle, Helix en Rocket.

 

Ontdek Populaire plekken

Vind de mooiste en meest leuke lucht-fotospots bij u in de buurt! De DJI Fly app geeft je toegang tot SkyPixel. Een platform waar je luchtfoto’s en -video’s deelt en waar je echte toplocaties vindt. Het vinden van een locatie was nooit zo makkelijk geweest.

Je download de DJI Fly app in de Apple store of Google Playstore.

 

In de vergelijking

Wat is het verschil tussen de DJI Mavic Mini en de DJI Mavic Air? Of het verschil met zijn voorganger de DJI Spark? De verschillen tussen deze drie drones vind je in de onderstaande tabel.

 

 

DJI Mavic Mini

DJI Mavic Air

DJI Spark

Afmetingen (BxHxD) 160 x 202 x 55 mm
Uitgeklapt
168 x 184 x 64 mm
Uitgeklapt
143 x 143 x 55 mm
Uitgeklapt
Gewicht 249 gram 430 gram 300 gram
Vliegduur 30 minuten 21 minuten 16 minuten
Snelheid 46,8 kph
S-mode
28,8 kph
p-mode
68,4 kph
S-mode
28,8 kph
p-mode
50 kph
S-mode
21 kph
p-mode
Stabilisatie 3-assig 3-assig 2-assig + UltraSmooth
Type sensor 1/2.3" CMOS sensor 1/2.3" CMOS sensor 1/2.3" CMOS sensor
Megapixels 12 megapixel 12 megapixel 12 megapixel
Videoresolutie 2.7K met 30fps
Maximale resolutie
4K met 30fps
Maximale resolutie
Full HD met 30fps
Maximale resolutie
Obstacel detectie -
-
-
-
Neerwaarts (0,5-10m)
Vooruit (0,5-12m)
Achteruit (0,5-10m)
-
-
-
Vooruit (0,2-5m)
-
-
-
-
Besturing Afstandsbediening
-
-
Afstandsbediening
Smartphone
Gebaren
Afstandsbediening
Smartphone
Gebaren
App DJI Fly DJI GO 4 DJI GO 4

 

Beschikbare drone accessoires

DJI Intelligent Flight Battery
DJI Intelligent Flight Battery

De DJI Intelligent Flight Battery is de originele accu van de Mavic Mini. Met deze accu heb je altijd een extra accu bij de hand. Zo haal je nog meer vliegplezier uit de drone (30 minuten).

Bekijk het product
DJI Two-Way Charging Hub
DJI Two-Way Charging Hub

De DJI Two-Way Charging Hub is een speciaal laadstation voor de Intelligent Flight Battery. In 270 minuten heb je maar liefst drie volgeladen accu’s. Daarnaast is het een handige case.

Bekijk het product
PGYTech Carrying Case
PGYTech Carrying Case

De PGYTech Carrying Case is een handige tas voor de Mavic Mini. De tas beschermt de drone tegen schokken en water. Verder biedt het ruimte voor verschillende accessoires.

Bekijk het product
DJI Propellers
DJI Propellers

De DJI Propellers zijn de originele propellers van de Mavic Mini. Je bevestigt ze eenvoudig dankzij de schroeven met snelle ontgrendeling. Bovendien heb je altijd een reserve paar bij je als er een breekt.

Bekijk het product
DJI Propeller Holder
DJI Propeller Holder

Met de DJI Propeller Holder blijven de propellers van de Mavic mini stevig zitten tijdens het vervoeren. Hiermee voorkom je schade aan de propellers. Verder ben je sneller in de lucht doordat ze op de drone blijven.

Bekijk het product
DJI Propeller Guard
DJI 360° Propeller Guard

Met de DJI 360° Propeller Guard ben je verzekerd van een veilige vlucht. Met de kooi bescherm je personen en objecten tegen draaiende propellers. Daarnaast voorkom je dat de propellers breken als je ergens tegen botst.

Bekijk het product

 

DJI Care Refresh Mavic Mini

Verzeker je drone

De eerste vlucht is altijd spannend. Je wilt dat deze vlekkeloos verloopt. Ook de rest van de vluchten wil je goed afronden. Krijg je onverwacht schade, dan wil je jouw drone graag repareren. Dat kan! Met de DJI Care Refresh.

Deze verzekering dekt schade door onjuist gebruik, waterschade, schade door botsing en signaalstoring. Daarnaast is het mogelijk onderdelen te vervangen. Ook krijg je advies over jouw drone als je deze nodig hebt.

Verzekeren

 

Terug naar het DJI-overzicht