DJI RoboMaster S1

DJI RoboMaster S1

De DJI RoboMaster S1 is een revolutionaire educatieve robot die het maximale uit u haalt. Het voertuig is geinspireerd op de Chinese roboticacompetitie genaamd RoboMasters waarin studenten robots in elkaar moeten zetten om tegen elkaar te strijden. Met de S1 biedt DJI een toegankelijke educatieve versie waarmee u kunt rijden, vechten en beelden schieten.

 

Zet uw tegenstander buiten spel

Vechten doet u met de Blaster, het wapen bovenop de RoboMaster. U kunt uw tegenstander uitschakelen op twee manieren: met infrarood en kleine gelballetjes. De balletjes beginnen hun leven super klein maar zetten uit als u deze een aantal uur in het water laat staan. De robot is voorzien van 6 pantserpanelen op de behuizing die de ‘hits’ en infraroodlasers registreren.

 
 
 

Filmen en fotograferen met 5 MP camera

Vechten doet u met de Blaster, het wapen bovenop de RoboMaster. U kunt uw tegenstander uitschakelen op twee manieren: met infrarood en kleine gelballetjes. De balletjes beginnen hun leven super klein maar zetten uit als u deze een aantal uur in het water laat staan. Na gebruik verkruimelen de balletjes. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over rommel. De robot is voorzien van 6 pantserpanelen op de behuizing die de ‘hits’ en infraroodlasers registreren.

Ultieme bewegingsvrijheid

De camera en het wapen zijn bevestigd op een 2-assige gimbal. Zo kunt u 360 graden roteren en 65 graden op en neer bewegen. De robottank staat op vier Mecanumwielen waarmee u niet alleen voor- en achteruit kunt rijden maar ook zijwaarts. Daarnaast draait de RoboMaster ook gemakkelijk om zijn eigen as. Dankzij de vierwielaandrijving en vier borstelloze elektromoteren maneuvreert de tank zich gemakkelijk overal tussendoor.


Artificial Intelligence

De S1 heeft zes programmeerbare AI-modules (Artificial Intelligence) die u op meeslepende wijze een blik gunnen op de technologie van morgen. Met de Line Recognition kan de S1 zo geprogrammeerd worden dat hij een lijn op de grond volgt, terwijl hij dankzij Vision Marker Recognition speciale manoeuvres kan uitvoeren op basis van nummers, letters of speciale tekens. Ook kan de RoboMaster reageren op klappen of gebaren door middel van de Clap Recognition en Gesture Recognition. Als u het opneemt tegen een andere S1 krijgt u deze automatisch in het vizier met de S1 Robot Recogntion. Tenslotte kan de robot zelfs mensen herkennen en volgen dankzij de People Recognition.

 

Eindeloze mogelijkheden

Wat misschien wel het mooiste aan de DJI RoboMaster S1 is, is dat u hem geheel naar uw eigen hand kunt zetten. De robot ondersteunt programmeertalen Scratch 3.0 en Python. Of u nu nieuw bent met coderen of al een gevorderde bent, met de RoboMaster tilt u uw skills naar een hoger niveau. Door middel van de code kunt u uw RoboMaster nieuwe functies zoals uitwijkingsmanoeuvres aanleren. Door middel van DJI’s DJI’s videolessen leert u stap voor stap hoe dit werkt. Deel van het leerproces is het zelf in elkaar zetten van de S1. Het mooie daarbij is dat u dankzij de 46 aanpasbare onderdelen, zes Pulse Width Modulation (PWM) poorten en extra accessoires, alle keuzevrijheid hebt. Hiermee geeft DJI de gebruikers een indruk van hoe de RoboMasters-competitie in elkaar steekt.

RoboMasters-competitie

RoboMaster is een roboticacompetitie die jaarlijks gehouden wordt in Shenzhen, China, georganiseerd door DJI. De bijeenkomst is een broedplaats voor nieuwe ideeën en technologieën. Jonge engineers bouwen hun eigen robots en vergaren gaandeweg nieuwe skills. De studenten strijden met de zelfgebouwde en geprogrammeerde robots tegen elkaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe en upcoming technieken als computer vision, embedded systems en artificial intelligence. Lees meer over de competitie.

Educatieve robottank

Eindeloze mogelijkheden door customizable ontwerp

Neem het op tegen een tegenstander

Schiet met het Blaster geweer

Mecanumwielen voor zijwaarts rijden en snel roteren

Vierwielaandrijving op elektromotoren

Maximumsnelheid: 3,5 m/s vooruit, 2,5 m/s achteruit en 2,8 m/s zijwaarts

5 megapixel camera

Maximale fotoresolutie: 2560x1440

Maximale videoresolutie: 1920x1080

Field of view: 120 graden

Diafragma: f/2.8

Beelden live te bekijken op RoboMaster App

Camera en wapen op 2-assige gimbal

Programmeren met Scratch 3.0 en Python

 

DJI RoboMaster S1


BESTEL

 

Handige accessoires

Gel Beads

Gel Beads

DJI RoboMaster S1 Gel Beads zijn de korreltjes die u gebruikt als munitie voor de DJI RoboMaster S1. Per doosje zitten ongeveer 10.000 korrels.

Bekijk

Gel Bead Container

Gel Bead Container

De DJI RoboMaster S1 Part 13 Gel Bead Container is een magazijn dat u kunt vullen met de gelkorreltjes. In het magazijn kunt u 430 korrels kwijt.

Bekijk

Vision Markers

Vision Markers

De DJI RoboMaster S1 Vision Markers biedt u meer mogelijkheden in competitie, het programmeren en leren met de RoboMaster S1.

Bekijk

Gamepad

Gamepad

De DJI RoboMaster S1 Part 17 Gamepad biedt u meer mogelijkheden bij het bedienen van de DJI RoboMaster S1.

Bekijk

Intelligent Battery

Intelligent Battery

De DJI RoboMaster S1 Part 3 Intelligent Battery is een extra batterij voor de DJI RoboMaster S1, goed voor ruim 35 minuten extra.

Bekijk

Safety Goggles

Safety Goggles

De DJI RoboMaster S1 Part 8 Safety Goggles beschermt uw ogen tegen de gel-kogeltjes die afgevuurd worden.

Bekijk