Musthaves

Drones zijn ideaal om prachtige beelden te kunnen maken vanuit de lucht. Zo ontstaan er andere invalshoeken waaruit u kunt filmen of foto’s maken. Om het meeste uit uw drone te halen, zijn er enkele onmisbare accessoires. Wat dacht u van reserve-onderdelen als propellers en accu’s, maar ook bescherming, filters en personalisatie-items.

 

Eenvoudig en veilig op pad met de drone

De ideale manier om uw drone eenvoudig en veilig mee te kunnen nemen, is door deze in een tas of een koffer mee te nemen. Voor elk type drone is een koffer of tas aanwezig. De tas is ideaal als u een dag op pad gaat en slechts de drone met accu en afstandsbediening en accessoires wil meenemen. De koffer is juist handig als u net dat beetje extra meer wilt vervoeren. De koffer is voorzien van wieltjes en een handgreep, zodat u de koffer eenvoudig mee kan nemen.

Lowepro Droneguard CS 400

Deze Lowepro Droneguard CS 400 Black is een hardshell drone koffer en is speciaal ontworpen voor het beschermen en vervoeren van de DJI Phantom 1, 2, 3 of 4 drones. Deze tas is lichtgewicht en heeft losse verdelers, waardoor u deze tas naar eigen wens kunt indelen. Bovendien heeft de tas zachte spanbanden tussen de verdelers en de FormShell constructie zorgt ervoor dat de koffer erg stevig, maar ook flexibel is. In het deksel zit een uitneembare insert waarin u kleine accessoires zoals propellers en geheugenkaartjes kunt opbergen.

Lowepro Droneguard CS 400 Black

PGYTech case for Spark

De PGYTech Case for Spark is een vocht-, stof- en schokbestendige koffer, waar u veilig u drone in kunt opbergen. Deze koffer is speciaal gemaakt voor de DJI Spark, wat ervoor zorgt dat hij precies aansluit voor zo min mogelijk ruimte binnen in. Hierdoor blijft de drone altijd op zijn plek zitten, ook tijdens het vervoeren. Naast de drone, is er ook nog plek voor enkele accessoires. Het rubberen, beklede handvat zorgt voor een hoog draagcomfort en kan zelfs, mede door het lichte gewicht van 2,1 kilo, met lange afstanden eenvoudig worden meegenomen.

Pgytech case for Spark

HPRC2780W for DJI Inspire 2

De HPRC2780W for DJI Inspire 2 is een stevige koffer voorzien van foam en hard kunststof voor de DJI Inspire 2. Hiermee kunt u er verzekerd van zijn dat uw DJI Inspre 2 en bijbehorende accessoires altijd veilig vervoer kunnen worden. Deze hardcase beschikt over een binnenkant van foam die uw drone en bijbehorende accessoires stevig op zijn plek houden. Het materiaal aan de buitenkant van de koffer is voorzien van hard kunststof, zodat de koffer tegen een stootje kan. Doordat de koffer gemaakt is van neopreen is deze water- en luchtdicht.

HPRC2780W for DJI Inspire 2

Bescherming van de cruciale onderdelen

Uiteraard zijn de camera en de propellers de meest belangrijke onderdelen van de drone. Zonder een goed werkende camera kunnen er geen mooie beelden gemaakt worden en kan de drone niet de lucht in. Een Gimbal Protector en een propeller guard zijn dan de ideale bescherming. Het kan altijd voorkomen dat de drone alsnog beschadigd raakt door onjuist gebruik of waterschade. De DJI Care Refresh verzekering af te sluiten. Deze verzekering vergoedt de beschadigde onderdelen en bent u goedkoper uit dan dat u de drone zelf laat maken.

DJI Mavic Air Part 12 Gimbal Protector

De DJI Mavic Air Part 12 Gimbal Protector zorgt ervoor dat uw gimbal en camera niet worden beschadigd tijdens het vervoeren. Ook zorgt het ervoor dat er geen vuil en stof op de camera komt wanneer de drone niet in gebruik is. De protector is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.

DJI Mavic Air Gimbal Protector

DJI Spark Part 1 Propeller Guard

De DJI Spark Part 1 is een set met vier propeller guards voor de DJI Spark drone. De propeller guards verminderen de kans dat de propellers objecten of mensen raken. De guards zijn lichtgewicht, compact, gemakkelijk te monteren en te verwijderen.

DJI Spark Part 1 Propeller Guard

DJI Care Refresh voor Mavic Air

De DJI Care Refresh kunt u gebruiken om uw DJI Mavic Air drone te verzekeren tegen beschadigingen. Met de DJI Care Refresh bent u goedkoper uit dan dat u de drone zelf laat maken. Deze verzekering dekt schade door onjuist gebruik, waterschade, schade door botsing en signaalstoring.

DJI Care Refresh voor Mavic Air

Hulp bij het landen

De drone moet ook weer een keer naar beneden komen. Juist bij het landen is de kans groot dat de drone of de camera beschadigd raken. Om dit te voorkomen kunt u gebruikmaken van landing gears. Deze plaatst u onderaan de poten van de drone, zodat de drone hoger komt te staan bij het landen. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van een landingsplaat. Deze is compact en eenvoudig mee te nemen en is in heldere kleuren. Wilt u dat de drone echt goed zichtbaar is, ook in het donker? Dan kunt u gebruikmaken van landing gears met LED-lampjes.

PGYTech Landing Gear Risers

De PGYTech Landing Gear Risers zijn vier verlengstukken voor de voeten van uw DJI Spark drone. Met deze verlengstukken kunt u ook in ongelijk terrein landen. Bovendien beschermen de verlengstukken uw drone tegen viezigheid, zand en stenen. De verlengstukken hebben een silica gel onderkant, waardoor deze schokbestendig zijn. Tenslotte zijn de verlengstukken gemakkelijk te bevestigen.

PGYTech Landing Gear Risers

PGYTech 110cm Landing Pad

Met de PGYTech 110cm Landing Pad heeft u een eigen mini-helikoperterlandingsplaat voor uw drone. Deze Pad zit in een compacte opbergtas, waardoor u het overal mee naartoe kunt nemen. Met de haringen kunt u de landingsplaat stevig vastzetten zodat deze niet wegwaait. Gemaakt van waterbestendig nylon is dit product ook in slechte weersomstandigheden te gebruiken.

PGYTech 110cm Landing Pad

PGYTech Landing Gear Extensions LED Headlamp

De PGYTech Landing Gear Extensions LED Headlamp zijn vier verlengstukken met twee LED-lampen voor de DJI Mavic Pro drone. Zo kunt u de drone goed zien en ziet u waar u gaat landen. Met de verlengstukken kunt u in ongelijk terrein schokbestendig landen en heeft de drone een goede bescherming tegen viezigheid, zand en stenen.

PGYTECH Landing Gear Extensions
LED Headlamp for Mavic Pro

Goed zicht op uw drone

De afstandsbediening zorgt ervoor dat u met de drone kunt vliegen. Vaak kan het ook voorkomen dat u het beeld niet goed kan zien door een te felle zon. Om reflecties en schittering te voorkomen, kunt u een hood gebruiken. Maar hoe gaaf is het als u met de drone mee kunt vliegen? Met de DJI Goggles kunt u in first-person-view meevliegen!

DJI Spark Part 4 Remote Controller

De DJI Spark Part 4 Remote Controller is een afstandsbediening waarmee u de DJI Spark drone kunt besturen. Het compacte design zorgt ervoor dat de remote controller gemakkelijk mee te nemen is. Deze DJI Spark afstandsbediening ondersteunt mobiele apparaten met een dikte van 6.5 tot 8.5mm en een maximale lengte van 160mm. U kunt alle informatie van uw vlucht dus terugzien via het scherm van uw smartphone!

DJI Spark Part 4 Remote Controller

PGYTech L111 RC Monitor Hood zwart

De PGYTech L111 is een zonnekap voor de afstandsbediening van onder andere de DJI Mavic Pro en DJI Phantom 3 en 4. De zonnekap gaat ongewenst zonlicht op uw smartphone-scherm tegen. Doordat de binnenkant mat is, heeft u geen last van ongewenste reflecties. De hood is opvouwbaar, waardoor u het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

PGYTech L111 RC Monitor
Hood zwart

DJI Goggles

De DJI Goggles is een speciale en comfortabele bril die het mogelijk maakt om met een first-person-view te vliegen met DJI drones. De bril heeft twee hoogwaardige schermen, een optisch design, intelligente vliegmodi en een draadloos OcuSync-transmissiesysteem, waarmee u een uitstekende verbinding heeft met de drone en daardoor alles direct en zonder haperingen ziet. De bril is geschikt voor de Mavic Pro, Phantom 4 drones en Inspire drones.

DJI Goggles

Altijd genoeg energie

Het is altijd handig om extra set batterijen te hebben, voor het geval dat de batterij leeg raakt of stuk gaat. Maar ook moeten de batterijen opgeladen worden. U kunt uw drone onderweg opladen met de car charger of meerdere batterijen opladen met de charging hub.

DJI Mavic Part 26 Intelligent Flight Battery

De Intelligent Flight Battery is een oplaadbare batterij speciaal ontworpen voor de DJI Mavic Pro drone. Door middel van ingebouwde sensoren en heldere LED's kunt u de status en het resterende vermogen van de batterij aflezen. Het beschermingsmechanisme voor overladen voorkomt permanente beschadiging aan de batterij.

DJI Mavic Part 26
Intelligent Flight Battery

DJI Inspire 2 Part 37 Car Charger

De DJI Inspire 2 Part 37 Car Charger is ideaal wanneer u onderweg uw Inspire 2 Intelligent Flight Battery of transmitter op wilt laden. De autolader kan eenvoudig worden aangesloten op de poort in uw voertuig, die u vervolgens ook moet aansluiten op de accu. De lader is tot slot beschermd tegen laagspanning en oververhitting voor een veilig gebruik.

DJI Inspire 2 Part 37 Car Charger

DJI Spark Part 5 Battery Charging Hub

De DJI Spark Part 5 Battery Charging Hub is een slim oplaadstation voor de batterij van uw DJI Spark drone. Met de Charging Hub kunt u maar liefst drie batterijen tegelijkertijd opladen, oftewel veel tijdsbesparing! Het oplaadproces is geoptimaliseerd op basis van de vermogensniveaus van de batterijen en de celspanning.

DJI Spark Part 5 Battery
Charging Hub

Creatief met belichting en sluitertijden

Net als bij spiegelreflex- en systeemcamera’s kunt u filters gebruiken om de belichting en de sluitertijd aan te passen. Voor elk type drone zijn ND-filters, grijsverloopfilters en polarisatiefilters.

PGYTech Filter for Mavic Air Pro

De PGYTech Filterkit for Mavic Air Pro bevat vier ND-filters voor uw dronecamera, waarmee u de belichting kunt aanpassen. Op deze manier kunt u bij fel licht opnamen maken met langere sluitertijd en grotere diafragma's. Ze zijn gemaakt van helder optisch glas en voorzien van een meerlaagse coating zodat de filters waterdicht, krasbestendig en antireflecterend zijn.

PGYTech Filter for Mavic Air Pro

Polar Pro DJI Spark Cinema Filter 6-pack

Het Polar Pro DJI Spark Cinema Filter 6-pack bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters en drie zware neutral density grijsfilters. Hiermee wordt een grote hoeveelheid licht weggenomen en schittering voorkomen voor levendigere kleuren. Deze filters zijn gemaakt van optisch glas en voorzien van een meerlaagse coating.

Polar Pro DJI Spark
Cinema Filter 6-pack

PGYTech verloopfilter set voor DJI Mavic Pro

De PGYTech verloopfilter set voor DJI Mavic Pro bestaat uit een grijs-; rood-; oranje-; en blauwverloopfilter. Met deze filters kunt u de lucht donkerder maken en de witbalans corrigeren bij zonsopgang, zonsondergang en bij een strakblauw lucht. Deze filters zijn voorzien van een meerlaagse coating voor bescherming.

PGYTech verloopfilter set
voor DJI Mavic Pro

Een eigen drone

Hoe leuk is het als u uw drone kunt pesonaliseren. Dat kan met skins die u op de drone kunt bevestigen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en motieven. Daarnaast kunt op de drone ook een extra camera, of een leuk figuurtje bevestigen met behulp van connectors. En wat dacht u van propeller guard met LED-lampen die u naar eigen wens kunt instellen. Dus laat zien dat de drone van u is!

PGYTech Colorful Skin Set voor Spark

De PGYTech Colorful Skin Set voor Spark is een set met negen kleurrijke skins. De skins zijn 100% waterproof en gemakkelijk op de drone te plakken. Bovendien heeft de skin een perfecte afmeting en is gemaakt van 3M Scotchal kwaliteit. De skins laten geen resten achter wanneer u deze verwijdert.

PGYTech Colorful Skin Set
voor Spark

PGYTECH LED Propeller Guard for Mavic Pro

De PGYTECH LED Propeller Guard for Mavic Pro beschermt de propellers van uw drone tijdens het vliegen. De LED-verlichting in de propeller guard zorgt ervoor dat uw drone beter zichtbaar is. Deze verlichting kunt u aanpassen in 14 verschillende lichtmodi via de remote controller van de Mavic Pro.

PGYTECH LED Propeller Guard
for Mavic Pro

PGYTECH Connector voor Mavic Air

De PGYTECH Connector voor Mavic Air kunt u gebruiken om op uw Mavic Air drone extra payload te bevestigen, zoals een GoPro camera of 360-graden camera. De connector is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. De schroef van de connector is ook te verwijderen is zodat u een figuurtje op de drone kunt zetten. 

PGYTECH Connector voor Mavic Air

Terug naar de overzichtspagina