Alles over drones

Op zoek naar inspiratie? In juli staat ons online thema-magazine in het teken van drones. Hier vind je handige tips, een Drone Academy, een Drone Buying Guide, leuke musthaves en bijzondere interviews. Goede vlucht!

 

Tips van een professional

Meer weten over drones? Profiteer van de kennis van een professional. ... geeft tips and tricks weg in deze rubriek. Lees en leer.

> Lees de tips

Musthaves voor de dronefoto- en videograaf

Welke apparatuur heb je nodig voor het maken van dronebeelden? We zetten drones, musthaves, licenties en accessoires op een rijtje.

> Bekijk musthaves

Who to follow

Wie móet je volgen op, op Instagram? Bekijk de uiteenlopende stijlen van inspirerende dronepiloten van overal ter wereld.

> Lees verder

Drones en regelgeving

Met drones kun je gave beelden maken. Maar niet overal. Bestudeer de regelgeving, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

> Lees verder

Buying guide

Een drone is niet zomaar een aankoop. Bestudeer de deze Buying Guide vol informatie en tips en maak een weloverwogen keuze. 

> Lees verder

Interview met dronepiloot Kees Streefkerk

Kees Streefkerk heeft een unieke stijl waarbij hij speelt met nabewerking. Fotografie of kunst?

> Lees het artikel

Locaties

Wat zijn de beste dronelocaties in binnen- en buitenland? Waar maak je zorgeloos droombeelden? Bekijk deze toplocaties.

> Bekijk de locaties

Game of Drones-wedstrijd

Win één van de drie prijzen bij de Game of Drones-wedstrijd. Kies je mooiste foto of video, gemaakt vanuit vogelperspectief.  

> Doe mee en win!

Uitgelichte producten

Op zoek naar nieuwe apparatuur? In de rubriek Uitgelichte producten zie je wat Kamera Express verkoopt op het gebied van drones.

> Bekijk de uitgelichte producten