Fotowedstrijd liefde

Doe mee met de fotowedstrijd 'Liefde'

Bij Kamera Express organiseren we iedere maand weer een nieuwe fotowedstrijd waarmee jullie mooie prijzen kunnen winnen. De fotowedstrijden van februari tot en met april staan allemaal in het teken van ons hoofdthema 'Emotie'. De wedstrijd van februari staat in het teken van het thema Liefde.

Prijzen | Stuur je foto in!


Win de Sigma Art 24-70mm f/2.8 zoomlens

Stuur ons jouw mooiste foto in en maak kans op de Sigma Art 24-70mm f/2.8 zoomlens. Deze lens is geschikt voor full frame camera's en is te verkrijgen voor een NikonCanon of Sigma-vatting. De vakjury van Kamera Express kijkt met fototechnisch oog naar jouw foto en beoordeelt hem op originaliteit, compositie, sfeer en stijl. Scroll naar beneden op deze pagina en doe mee. Tip: vermeld bij het vakje ''laat ons meer weten over jouw foto'' waarom jij vindt dat deze foto in het thema Liefde past en welke apparatuur je hiervoor gebruikte.

De uiterste inzenddatum is 29 februari 2020.


Sigma Art 24-70mm f2.8 zoomlens

De Sigma Art 24-70mm f/2.8 in het kort

Het Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art objectief is een veelzijdig groothoek zoomobjectief die dankzij de lichtsterkte, ingebouwde beeldstabilisatie en hypersonische scherpstelmotor geschikt is voor uiteenlopende situaties. De Sigma Art serie staat bekend om zijn geavanceerde optische kwaliteit.

  • Verkrijgbaar voor Canon EF(-S)Nikon F(X) of Sigma-vatting
  • Veelzijdig zoomobjectief met een brandpuntsafstand van 24-70mm
  • Vast maximaal diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik
  • Hyper Sonic Motor voor een snelle, vloeiend en geruisloze scherpstelling
  • Ingebouwde beeldstabilisatie
  • Zowel handmatig als automatisch scherpstellen
  • Compatibel met het optionele Sigma USB-dock

Bekijk hier!


Doe mee

Dit betreft een fotowedstrijd met een juryprijs. Er kan wél gestemd worden. Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden t/m 29 februari 2020. We maken de winnaar in de eerste week van maart bekend via Facebook.

 

Overzichtspagina