Epson dia- en negatiefscanners

De moderne analoge fotograaf kan eigenlijk niet zonder dia- en negatiefscanner. Met de foto- en filmscanners van Epson digitaliseert je in een handomdraai al jeanaloge foto’s in hoogwaardige kwaliteit.

Je oude filmrolletjes nieuw leven inblazen

Epson ontwikkelde de Perfection-scanners voor de analoge fotograaf. Of het nu gaat om een oud rolletje, of eentje die vers uit uw camera komt – aan de hand van de dia's of negatieven zet je deze heel eenvoudig om naar digitale bestanden. Met meerdere foto's in één keer.

De scanners van Epson beschikken over de energie-efficiënte ReadyScan LED-technologie. Dit resulteert niet alleen in een zeer korte opwarmtijd maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Met de Digital ICE-technologie worden automatisch onvolkomenheden, zoals stof, haartjes, krassen en vingerafdrukken, verwijderd door middel van infraroodlicht. Hiermee worden zelfs de oudste foto's hersteld in hun oude glorie.

Epson dia- en negatiefscanners

Dankzij de meegeleverde software (Epson Easy Photo Scan) deel je al je scans rechtstreeks op social media of zet u deze in de cloud. Zo heb je vrijwel altijd en overal toegang tot uw foto's en deel je deze met vrienden en familie.

Epson dia- en negatiefscanner
Epson dia- en negatiefscanner
Epson dia- en negatiefscanner

Assortiment bij Kamera Express

Uiteraard koop je bij Kamera Express de Epson dia- en negatiefscanners.

Bekijk hier het assortiment Epson scanners

Terug naar de overzichtspagina