Epson EcoTank

Het kan frustrerend zijn als je zonder inkt komt te zitten. Zelfs als je genoeg in voorraad hebt, ben je nog steeds enige tijd kwijt om een inktpatroon te vervangen. Als je een druk leven hebt en moet kunnen vertrouwen op je printer, is er een eenvoudige oplossing. Dé Epson EcoTank.

De Epson EcoTank heeft een inktreservoirsysteem met extra hoge capaciteit, waardoor inktpatronen volledig overbodig zijn geworden. Deze printers bieden niet alleen een uitzonderlijk betaalbare afdrukoplossing, maar zijn daarnaast ook nog betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Het inktreservoir van Epson EcoTank

Kiezen voor een Epson EcoTank in plaats van een printer van een ander merk brengt vele voordelen met zich mee. Dit voordeel zit hem vooral in de inkt-technologie. Dankzij de geïntegreerde inktreservoirs met hoge capaciteit wordt continu inkt toegevoerd naar de printer. Er hoeven geen inktpatronen te worden vervangen. Je hoeft alleen de reservoirs bij te vullen met inktflessen van Epson en kunt gewoon doorgaan met afdrukken. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar ook veel voordeliger omdat je in bulk inkoopt.

De originele inkten van Epson worden gefabriceerd in een stofvrije omgeving en zijn geoptimaliseerd om te werken met de Micro Piezo-printkoptechnologie van Epson voor het leveren van ongekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Epson inkt 664

Hierdoor bieden EcoTank-printers uitzonderlijk lage kosten per pagina waarmee je de afdrukkosten met gemiddeld 90% kunt verlagen. Met sommige EcoTank-printers kun je zelfs tot 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur afdrukken.

Epson EcoTank inktreservoir

Assortiment bij Kamera Express

Uiteraard hebben wij in ons assortiment verschillende Espon EcoTank-printers en inktreservoirs waarmee u de printers kunt navullen.

Printers

Terug naar de overzichtspagina