Epson EcoTank

Het kan frustrerend zijn als je zonder inkt komt te zitten. Zelfs als je genoeg in voorraad hebt, ben je nog steeds enige tijd kwijt om een inktpatroon te vervangen. Als je een druk leven hebt en moet kunnen vertrouwen op je printer, is er een eenvoudige oplossing. Dé Epson EcoTank.

De Epson EcoTank heeft een inktreservoirsysteem met extra hoge capaciteit, waardoor inktpatronen volledig overbodig zijn geworden. Deze printers bieden niet alleen een uitzonderlijk betaalbare afdrukoplossing, maar zijn daarnaast ook nog betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Het inktreservoir van Epson EcoTank

Kiezen voor een Epson EcoTank in plaats van een printer van een ander merk brengt vele voordelen met zich mee. Dit voordeel zit hem vooral in de inkt-technologie. Dankzij de geïntegreerde inktreservoirs met hoge capaciteit wordt continu inkt toegevoerd naar de printer. Er hoeven geen inktpatronen te worden vervangen. Je hoeft alleen de reservoirs bij te vullen met inktflessen van Epson en kunt gewoon doorgaan met afdrukken. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar ook veel voordeliger omdat je in bulk inkoopt.

De originele inkten van Epson worden gefabriceerd in een stofvrije omgeving en zijn geoptimaliseerd om te werken met de Micro Piezo-printkoptechnologie van Epson voor het leveren van ongekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Epson inkt 664

Hierdoor bieden EcoTank-printers uitzonderlijk lage kosten per pagina waarmee je de afdrukkosten met gemiddeld 90% kunt verlagen. Met sommige EcoTank-printers kun je zelfs tot 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur afdrukken.

Epson EcoTank inktreservoir

Assortiment bij Kamera Express

In ons assortiment hebben we verschillende Epson EcoTank-printers. Zo zijn er printers voor dagelijks gebruikzakelijke doeleinden en om al je mooie foto's af te drukken.

Dagelijks gebruik

 

 

Epson EcoTank ET2750

 

Als je op zoek bent naar een printer voor dagelijks gebruik, dan is de Epson EcoTank ET-2750 ideaal. Eenvoudig scannen, kopiëren en afdrukken. Daarbij kun je hem ook verbinden met je laptop, tablet en mobiele telefoon.

 

Printers voor dagelijks gebruik

Zakelijk printen

 

Epson EcoTank ET4750

 

Een zakelijke printen vergt andere specifieke eigenschappen dan een printer voor dagelijks gebruik. Met de Epson EcoTank ET-4750 wordt zakelijk printen een stuk efficiënter. Snelle hoogwaardige resultaten en lage printkosten gegarandeerd.

 

Printers voor zakelijk gebruik

Afdrukken van foto's

 

 

Epson EcoTank ET7700

 

Voor het afdrukken van al je foto’s kun je met de Epson EcoTank ET-7700 goed uit de voeten. Druk tot maximaal 3.400 foto’s af met de meegeleverd inktflessen en geniet van duurzame foto’s die generaties meegaan.

 

Printers voor foto's afdrukken

Terug naar de overzichtspagina