Epson Inkt

Een goede printer alleen is natuurlijk niet voldoende om professionele afdrukken te creëren. Je kunt niets zonder inkt. Bij Epson heb je voor elke printer de juist inkt waarmee je je werk naar een hoger niveau kan tillen. Bij Epson kun je kiezen uit de Expression Home Ink, de Claria Premium Ink, De Claria photo HD ink, DURABrite Ultra Ink en de EcoTank ink.

De productreeks van de Epson inkt

Voor elke printer in elke reeks is een specifieke inkt beschikbaar; Expression Home Ink, de Expression Premium Ink, de Expression Photo HD ink, de DURABrite Ultra Ink en de EcoTank ink.

 

Expression Home Ink

Wil je betrouwbaar en betaalbaar afdrukken, dan is de Expression Home Ink de beste keuze. Deze vierkleuren inktset levert scherpe en heldere tekstdocumenten en hoogwaardige foto’s. Ideaal voor dagelijkse afdruktaken.

Bekijk hier het assortiment Epson Expression Home Ink

 

Expression Premium Ink

De Expression Premium Ink is ideaal voor diegene die geen concessies of compromissen wil sluiten als het aankomt op kwaliteit. Deze inkt is voorzien van vijfkleuren inclusief fotozwart. Zo komen als je foto’s er glanzend uit en zijn alle tekstdocumenten helder en scherp.

Bekijk hier het assortiment Epson Expression Premium Ink

 

Expression Photo HD Ink

Uitzonderlijke foto’s, dat is wat je met de Expression Photo HD ink krijgt. Deze zeskleuren inktset biedt altijd hoogwaardige foto’s. Natuurlijk huidtinten, vloeiende gradaties en diepe zwarttinten. Duurzame foto’s en superieure kwaliteit foto’s  gegarandeerd.

Bekijk hier het assortiment Epson Expression Photo Ink

 

DURABrite Ultra Ink

Heb je een printer voor zakelijk gebruik? Dan is de DURABrite ink de uitkomst. Strakke dudidelijk zakelijke documenten van laserkwaliteit. Deze inkt bestaat uit speciaal ontwikkelde pigmentinkten die ervoor zorgen dat ze bestand zijn tegen water, vuil en markeerstiften. Doordat de inkt snel droogt, is het ook ideaal voor dubbelzijdige afdrukken.

Bekijk hier het assortiment Epson DURABrite Ultra Ink

 

EcoTank inkt

Wil je dat inktpatronen tot het verleden behoren, ga dan voor een EcoTank printer. Deze speciale printer werkt op basis van navulbare tanks die je kunt navullen met de bijbehorende EcoTank inktflesjes. Doordat er geen inktpatronen verwisseld hoeven te worden heb je lage afdrukkosten.

Bekijk hier het assortiment Epson EcoTank Ink

Terug naar de overzichtspagina