Van 31 augustus tot en met 14 september wordt de Kamera Express fotoservice in het zonnetje gezet. Tijdens het Foto Print Festival profiteert u van allerlei leuke acties. Zo worden er gratis foto afdrukken weggegeven en maakt u kans op een Xpozer fotoprint van 50x75cm.

Voor iedere klant die meer dan €50 besteedt, heeft Kamera Express een cadeautje: 20 gratis foto afdrukken! Hoe dit in zijn werk gaat? Iedere klant, zowel in de winkel als online, krijgt een voucher met daarop een actiecode. Deze code is direct te verzilveren via de online fotoservice of natuurlijk via de app (voor iOS en Android) en in te wisselen t/m 31 oktober 2017. Klik hier voor de voorwaarden. 

Fotoservice app | Wanddecoratie | Maak uw eigen fotoalbum | Online of offline Album Designer | Winactie

 

Fotoservice 

Bij onze Kamera Express Fotoservice kunt u gemakkelijk en snel al uw foto's laten afdrukken. Alle voordelen op een rij:

 

Hoge kwaliteit
Wij werken alleen maar met hoge kwaliteit producten en materialen. Zo werken we bijvoorbeeld alleen met Fuji Supreme PP fotopapier en professionele printers.

 

Aandacht
Wij drukken uw foto's af met persoonlijke aandacht: alle foto's komt uit het eigen Fotolab in Rotterdam en canvassen worden in-house geprint en met de hand opgespannen.

 

Betaalbaar
Ondanks dat wij alleen werken met professionele apparatuur en materialen, leveren wij alles voor zeer concurrerende prijzen. Een echte One-Stop-Shop voor al uw fotowerk dus!

 

Fotoservice website

Klik op de onderstaande button uw foto's via onze Kamera Express Fotoservice website te bestellen:

 

 

Fotoservice app

Download hier onze Kamera Express Fotoservice app voor iOS of Android apparaten:

 

Wanddecoratie

U kunt ook bij ons terecht voor de allermooiste wanddecoratie. Deze wanddecoratie geeft uw kamer een moderne en vrolijke uitstraling! Neem bijvoorbeeld onze canvassen. Deze worden met de hand gespannen en gecontroleerd, echt vakmanschap dus! Bovendien wordt alle wanddecoratie vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u altijd de beste kwaliteit aan uw muur heeft hangen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wanddecoratie van aluminium, canvas, dibond, forex, hout of plexi.

Maak uw eigen fotoalbum!

Heeft u afgelopen zomervakantie een mooie reis gemaakt, een bijzonder jubileum gevierd of wilt u simpelweg uw allermooiste herinneringen bundelen? Maak dan gebruik van de professionele Fotoalbum Service van Kamera Express. Met deze service maakt u heel gemakkelijk uw eigen fotoalbum. Zo kunt u direct online aan de slag gaan met één van de thema's of de uitgebreide software downloaden waarbij u alles zelf kunt bepalen. 

 

 

Vakantiealbum

Uw vakantiealbum samenstellen kan bij Kamera Express bijna niet eenvoudiger. Eerst kiest u voor één van de vormgevingen. Zo vindt u bij ons vakantiealbums in het thema Beach waarin u al uw zon-, zee- en strandfoto’s kwijt kunt maar hebben we ook vormgevingen die zich uitstekend lenen voor foto’s van een actievere reis.

 

 

Instagramalbum

Instagram wordt alsmaar populairder. Natuurlijk is het leuk om uw foto’s in de app verzameld te hebben, maar het is nóg leuker om de favorieten in een album te verenigen. Kies bij Kamera Express voor een witte of zwarte albumhoes in de door u gewenste maat. Deze albums zijn allemaal voorzien van vierkante kaders en opgemaakt in een kleiner formaat, zodat u altijd scherpe en heldere foto’s blijft zien.

 

Kies voor online óf offline Album Designer

U kunt uw persoonlijke fotoalbum op twee manieren ontwerpen: via de online Designer of via de offline Pro Designer. Als u zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan en houdt van een neutrale vormgeving, kunt u gebruik maken van het online ontwerpprogramma. Neemt u graag de tijd en wilt u tot in de kleinste details alles kunnen bepalen? Download dan de software om gebruik te maken van de Pro Album Designer.

Online Album Designer

 • Alleen écht fotopapier van de hoogste kwaliteit
 • Optimaal gebruiksgemak
 • Volledig vlakke pagina's
 • Keuze uit verschillende afwerkingen
 • Personaliseer uw albumcover
 • Kies uit één van de thema's zoals het vakantiealbum of Instagramalbum
 • Direct online aan de slag

 Online beginnen

Offline Pro Album Designer

 • Alleen écht fotopapier van de hoogste kwaliteit
 • Optimaal gebruiksgemak
 • Volledig vlakke pagina's
 • Keuze uit verschillende afwerkingen
 • Personaliseer uw albumcover
 • Sla uw album op uw computer op
 • Kies uit vele opmaakstijlen, pagina-indelingen, achtergronden en meer

 Offline downloaden

 

 

Winactie

Op de Facebookpagina van Kamera Express is de PhotoWall of Fame fotowedstrijd te vinden. Hier kunt u uw beste foto’s insturen. Als uw foto vervolgens geselecteerd wordt, maakt u kans op een Xpozer van 75x50cm t.w.v. €55,95! Een fotoafdruk op Xpozer is haarscherp, ontspiegeld, heeft waanzinnige kleurechtheid en biedt maximaal detail. Uniek is het aluminium wisselframe. Daarmee kun je foto’s losklikken en vervangen. Zo kunt u uw foto’s snel en gemakkelijk wisselen: wanneer en zo vaak u maar wilt. Wilt u kans maken op een Xpozer? Like dan de Facebookpagina en stuur hier uw foto’s in!