Fotowedstrijd dauw

Doe mee met de fotowedstrijd 'Dauw'

Bij Kamera Express organiseren we iedere maand weer een nieuwe fotowedstrijd waarmee jullie mooie prijzen kunnen winnen. De wedstrijd van augustus staat in het teken van het thema Dauw.

Prijzen | Stuur je foto in!


Win de Fujifilm X-T3 + XF 18-55mm

Stuur ons jouw mooiste foto in en maak kans op de Fujifilm X-T3 + XF 18-55mmDe Fujifilm X-T3 body is een systeemcamera die beschikt over de nieuwe X-Trans BSI CMOS 4 sensor en de nieuwe X-Processor 4 beeldprocessor. De sensor heeft een resolutie van 26.1 megapixel en video's schiet je met de X-T3 in 4K met maar liefst 60 frames per seconde. De vakjury van Kamera Express kijkt met fototechnisch oog naar jouw foto en beoordeelt hem op originaliteit, compositie, sfeer en stijl. Scroll naar beneden op deze pagina en doe mee. Tip: vermeld bij het vakje ''laat ons meer weten over jouw foto'' waarom jij vindt dat deze foto in het thema Dauw past en welke apparatuur je hiervoor gebruikte.

De uiterste inzenddatum is 31 augustus 2020.


Doe mee

Dit betreft een fotowedstrijd met een juryprijs. Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden tot en met 31 augustus 2020. We maken de winnaar in de eerste week van september bekend via Facebook.

 

 

Overzichtspagina