Fotowedstrijd kleur

Doe mee met de fotowedstrijd 'Kleur'

Bij Kamera Express organiseren we iedere maand weer een nieuwe fotowedstrijd waarmee jullie mooie prijzen kunnen winnen. De wedstrijd van oktober staat in het teken van het thema Kleur.

Prijzen | Stuur je foto in!


Win de Fujifilm X-T4 + XF 18-55mm

Stuur ons jouw mooiste foto in en maak kans op de Fujifilm X-T4 + XF 18-55mmDe Fujifilm X-T4 body zwart is een onmisbare camera voor beeldmakers onder ons. De camera beschikt over een X-Trans CMOS 4 sensor, een vernieuwde X-Processor 4 en een ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie. In combinatie met de XF 18-55mm kun je gelijk aan de slag. De vakjury van Kamera Express kijkt met fototechnisch oog naar jouw foto en beoordeelt hem op originaliteit, compositie, sfeer en stijl. Scroll naar beneden op deze pagina en doe mee. Tip: vermeld bij het vakje ''laat ons meer weten over jouw foto'' waarom jij vindt dat deze foto in het thema Kleur past en welke apparatuur je hiervoor gebruikte.

De uiterste inzenddatum is 31 oktober 2020.


Doe mee

Dit betreft een fotowedstrijd met een juryprijs. Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden tot en met 31 oktober 2020. We maken de winnaar in de eerste week van november bekend via Facebook.

 

 

Overzichtspagina