Fotowedstrijd licht

Doe mee met de Instagram competitie 'Licht'

We hebben een nieuwe fotowedstrijd op onze Instagram pagina! Deze wedstrijd staat in het teken van het thema Licht.

Prijzen | Stuur je foto in!


Win de Interfit Badger Beam LED Two Head Gel Kit

Stuur ons jouw mooiste foto in en maak kans op de Interfit Badger Beam LED Two Head Gel KitDe Interfit Badger Beam LED Two Head Gel Kit is een compacte en veelzijdige studio continu lichtset voor opdrachten op locatie en in de studio. De vakjury van Kamera Express kijkt met fototechnisch oog naar jouw foto en beoordeelt hem op originaliteit, compositie, sfeer en stijl. De jury zal 16 van de mooiste foto’s uitkiezen. Tussen deze 16 kandidaten wordt door de Instagram volgers een winnaar gekozen. Dit doen zij door middel van het stemmen via de polls binnen Instagram stories. De volgers die stemmen maken ook kans op een prijs. Hoe vaker je stemt, hoe groter de kans!

Scroll naar beneden op deze pagina en doe mee. Tip: vermeld bij het vakje ''laat ons meer weten over jouw foto'' waarom jij vindt dat deze foto in het thema Licht past en welke apparatuur je hiervoor gebruikte.

De uiterste inzenddatum is 18 november 2020.


Hoe werkt het?

Uit alle inzendingen worden 16 foto's gekozen. Tussen deze 16 foto's zal een winnaar worden gekozen. Dat gaat als volgt; In de eerste ronde worden er 8 stories gepost met daarin twee foto’s per story, onder elkaar. In deze stories kan er gestemd worden op een van de twee foto’s door middel van Instagram polls. Na deze 8 stories zullen er dan 8 foto’s over zijn die naar de volgende ronde gaan. Dit gaat door totdat er een laatste story is met de laatste 2 foto’s, de winnaar van deze story is de winnaar van de competitie.


Doe mee

Je kunt je foto’s (hieronder) inzenden tot en met 18 november 2020.

 

 

Overzichtspagina