Fujifilm GFX 0% Leasing Plan

Lease nu en upgrade je camera-uitrusting

Waarschijnlijk heb je al enige tijd die camera of dat objectief op het oog uit de GFX-serie, maar heb je nooit de overstap kunnen nemen. In samenwerking met Fujifilm biedt Kamera Express je dat extra duwtje in de rug dat je nodig hebt. Sluit tussen 12 april 2021 en 31 mei 2021 een leasecontract af voor één van de deelnemende producten en profiteer van leasing zonder rente. Geef jouw camera-uitrusting een boost zonder grote investering vooraf.

Voordelen | Hoe werkt het? | Wat kost het? | Deelnemende producten | Aanvragen | Voorwaarden

De voordelen van leasen

Zeker wanneer je regelmatig specifieke camera’s of lenzen wilt gebruiken, is leasen een goede oplossing. Je bent dan immers altijd in het bezit van je eigen apparatuur en hoeft deze niet keer op keer te huren. Over een hoge aanschafprijs hoef je je ook geen zorgen te maken. Als je ervoor kiest apparatuur te leasen, betaal je namelijk maandelijks een vast bedrag waardoor er niet in één keer een hoog bedrag van je rekening wordt afgeschreven. Daarnaast is de apparatuur fiscaal jouw eigendom, waardoor je het mag opnemen in de boeken, een investeringsaftrek kan opvoeren en de spullen fiscaal kunt afschrijven. Is de leaseperiode voorbij en wil je de apparatuur houden? Dat kan tegen een betaling van slechts 5% van de oorspronkelijke investeringswaarde.

Altijd in het bezit van je eigen apparatuur

Voorkomt hoog oplopende huurprijzen

Niet in één keer een grote hap uit je budget

Apparatuur is fiscaal afschrijfbaar

Na leaseperiode behouden tegen zeer kleine betaling

Hoe werkt het?

Productkeuze

Productkeuze

Je maakt een keuze uit een van de in aanmerking komende lenzen of camera's vanaf €1000,-.

Leaseperiode

Leaseperiode

Je selecteer de leaseperiode van jouw voorkeur: 24 of 36 maanden.

Aanvraag

Aanvraag

Dien je aanvraag in bij ons. Wij nemen vervolgens contact met je op voor de afhandeling.

Wat kost het?

Het premiebedrag bereken je als volgt: de nieuwprijs (exclusief BTW) van het door jou te leasen product deel je door het aantal maanden dat je wilt leasen. De BTW betaal je namelijk vooraf. Daarnaast betaal je eenmalig €75,- administratiekosten en maandelijks €1,95 administratieve kosten.

Rekenvoorbeeld

Je wilt een camera leasen gedurende een periode van 36 maanden. De nieuwprijs van deze camera is €6.999,- (inclusief BTW). De berekening gaat dus als volgt:

 • €6.999 / 1,21 (21% BTW) = €5.784,30
 • €5.784,30 / 36 (het aantal maanden) = €160,68
 • €160,68 + €1,95 (maandelijkse administratiekosten) = €162,63 per maand

Hierna worden er enkel nog eenmalige afsluitkosten van €75,00 in rekening gebracht. Besluit je na deze 36 maanden de camera te kopen, betaal je slechts 5% van de oorspronkelijke nieuwprijs (€6.999 x 0,05 = €512,58) om de camera definitief jouw eigendom te noemen.

Bovenstaand rekenvoorbeeld kun je gebruiken op alle producten die binnen de Fujifilm GFX 0% Leasing Plan vallen. In het onderstaande tabel vind je nog enkele prijs berekeningen.

 Adviesprijs (€ incl. BTW) 124 maanden 236 maanden 2
GFX 100 Body Antraciet €10.999,- €380,70 €254,45
GFX-50S Body Zwart   €5.599,- €194.75 €130,49
GFX-50R Body Zwart   €3.499,- €122,44   €82,28
GF23mm F4 R LM WR   €2.799,-   €98,33   €66,21
GF100-200mm F5.6 R LM OIS WR   €1.999,-   €70,79   €47,84

1 Prijswijzigingen voorbehouden
2 Inclusief maandelijkse administratiekosten

Deelnemende producten

Niet alleen doen camera's en lenzen mee met het Fujifilm GFX 0% Leasing Plan. Zo kun je ook handige accessoires zoals accu's, adapters en batterygrips leasen.

We hebben een aantal super toffe producten voor jou uitgelicht. Benieuwd naar het volledige aanbod? Zoek dan jouw volgende camera of lens in het overzicht met alle deelnemende producten.

Fujifilm GFX100 body Antraciet

Fujifilm GFX100

De Fujifilm GFX100 is een middelgrote systeemcamera en wordt gezien als het vlaggenschip uit de Fujifilm GFX serie. De camera beschikt over uitzonderlijke capaciteiten, die een 35mm full frame camera overstijgen.

Bekijk deze camera

Fujifilm GFX 50S

Fujifilm GFX 50S

De Fujifilm GFX 50S is een middenformaatcamera met klasse. Een sensor ter grootte van 1.7x een fullframecamera-sensor met maar liefst 51.4 megapixels en een 3.2 inch LCD-scherm.

Bekijk deze camera

Fujifilm GFX 50R

Fujifilm GFX 50R

De Fujifilm GFX 50R beschikt over een X-Processor Pro beeldprocessor met een 51,4 megapixelsensor. De lage ISO-gevoeligheid van 100 en het 14-stops dynamische bereik zorgen voor HD-beelden met meer details in schaduwen en hooglichten.

Bekijk deze camera

Fujifilm GF 50mm F/3.5 R LM WR

Fujifilm GF 50mm F/3.5 R LM WR

De Fujifilm GF 50mm F/3.5 R LM WR legt de kleinste details vast met een optimale scherpte en helderheid. Met een weerbestendige behuizing en een slank ontwerp is dit objectief ideaal voor reis- en landschapsfotografie.

Bekijk dit ojectief

Fujifilm GF 1.4X TC WR teleconverter

Fujifilm GF 1.4X TC WR teleconverter

De Fujifilm GF 1.4X TC WR teleconverter is een converter om het effectieve brandpuntafstand met veertig procent te verlengen zonder verlies van beeldkwaliteit en met maar één stop lichtsterkte verlies. Daarbij is de behuizing weerbestendig.

Bekijk deze converter

Fujifilm MCEX-18G WR macro tussenring

Fujifilm MCEX-18G WR macro tussenring

De Fujifilm MCEX-18G WR macro tussenring is speciaal ontworpen voor gebruik met de Fujifilm G-mount objectieven. Hiermee kun je de afstand tussen het objectief en de sensor vergroten, waardoor je nog dichterbij scherp kan stellen.

Bekijk deze tussenring

Fujifilm Powergrip VG-GFX1

Fujifilm Powergrip VG-GFX1

De Fujifilm Powergrip VG-GFX1 is een batterygrip speciaal ontworpen voor de Fujifilm GFX 50S middenformaat camera. Hiermee verleng je de accuduur van de camera en krijgt de camera een betere houvast.

Bekijk deze batterygrip

Fujifilm EVF-TL1 Tilt Adapter

Fujifilm EVF-TL1 Tilt Adapter

De Fujifilm EVF-TL1 Tilt Adapter kun je tussen de Fujifilm GFX 50S en de viewfinder van deze middenformaat camera plaatsen, waardoor je de viewfinder op een flexibele manier kunt gebruiken.

Bekijk deze tiltadapter

Fujifilm View Camera Adapter G

Fujifilm View Camera Adapter G

De Fujifilm View Camera Adapter G is een adapter waarmee je de Fujifilm GFX 50S kunt koppelen aan een 4x5" technische camera. Je bent dan in staat om tilt- en shift-bewegingen maken. Ideaal voor portret- en architectuurfotografie.

Bekijk deze camera-adapter

Bekijk alle deelnemende producten van het Fujifilm GFX 0% Leasing Plan

Aanvragen

Wil je een aanvraag doen of heb je nog vragen over het Fujifilm GFX 0% Leasing Plan? Neem dan contact op via e-mail met onze Business to Business afdeling. Wij streven er naar op werkdagen binnen 24 uur reactie te geven op je vragen.

Actievoorwaarden

 • Het totaal van de termijnbedragen (excl. administratiekosten) is gelijk aan het investeringsbedrag.
 • De termijnbedragen worden betaald via automatische incasso.
 • Keuze uit een looptijd van 24 of 36 maanden.
 • Investeringsbedrag varieert van €1.000,- tot €100.000,-.
 • Mogelijkheid tot overkopen van de geleasete apparatuur voor slechts 5% van de nieuwprijs na afloop leaseperiode.
 • Eenmalige afsluitkosten van €75,00.
 • Maandelijkse administratiekosten van €1,95.
 • Je kunt alleen gebruik maken van het Fujifilm GFX 0% Leasing Plan als je ingeschreven staat in het handelsregister van KvK in Nederland met een geldig BTW-nummer.
 • Aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas Leasing Solutions N.V.

Terug naar de lease-pagina l Terug naar Fujifilm