Fujifilm Professional Service

Vanaf 1 november 2017 start de Fujifilm Professional Service (FPS), een nieuw serviceprogramma waar fotografen ten minste twee jaar lang gratis gebruik van kunnen maken. Fujifilm staat garant voor het leveren van hoogwaardige fotografische producten met een hoge betrouwbaarheid, zodat professionele fotografen in hun dagelijkse volledig kunnen vertrouwen op hun camera's en objectieven. Hieronder de voordelen van het FPS programma:

  • Deelnemers van de Fujifilm Professional Service krijgen voorrang bij reparaties aan het apparatuur.
  • Gedurende de tijd dat de apparatuur in reparatie is kunt u gebruik maken van een gratis uitleenservice.
  • Kosteloos een jaarlijkse controle en/of schoonmaakbeurt voor camera's en objectieven.
  • Een gratis ophaalservice waarbij kostbare apparatuur veilig wordt opgehaald en thuisbezorgd.
  • Bij een reparatie buiten de garantieperiode 15% korting op de totale reparatiekosten.
  • Een hotline of e-mail support voor dringende hulp bij complexe problemen met Fujifilm apparatuur.

Fujifilm stelt hierbij wel bepaalde eisen aan fotografen die aan dit programma willen deelnemen. Ten eerste is het uitsluitend bedoeld voor professionele fotografen. Je dient bijvoorbeeld te beschikken over ten minste twee in aanmerking komende camera’s uit de X-serie en minimaal drie objectieven uit de Fujinon XF lijn. Ook komt iedere bezitter van een Fujifilm GFX middenformaat camera in aanmerking. Verder is er een mogelijkheid voor deelname door fotografen die aantoonbaar fulltime professioneel gebruik maken van Fujifilm apparatuur, maar mogelijk niet geheel aan de gestelde hardware eisen voldoen. Zij dienen daarvoor dan naast hun portfolio ook extra controlemateriaal aan te leveren aan Fujifilm Digital Imaging Nederland.

Het totale Fujifilm Professional Service programma biedt dus aanzienlijke voordelen en heeft een waarde van €300,- per jaar. Kijk voor meer informatie, of om je te registreren, op https://fujifilm-x.com/nl-nl/promotions/fujifilm-professional-service-fps/

Deelnemende producten: