Het Perfecte Plaatje

Gezien op TV bij 'Het Perfecte Plaatje' 

In de eerste aflevering kregen we te zien dat iedere BN'er drie camera's meekregen om mee te oefenen: een compacte point-and-shoot camera, een systeemcamera en een spiegelreflexcamera. Hieronder vindt u meer informatie over deze drie camera's, de Canon Powershot G7X mark II, Canon EOS M5 en de Canon EOS 5D mark IV. Natuurlijk krijgt u bij deze camera's tijdens de actieperiode een exclusief cadeaupakket. Bekijk hier een overzicht met alle deelnemende camera's. 

Canon Powershot G7X mark II

De Powershot G7X mark II van Canon is een compacte point-and-shoot camera met opvallende beeldkwaliteit. Met de 20,1 megapixel CMOS-sensor en DIGIC 7 beeldprocessor biedt deze camera een uitgebereide ISO-gevoeligheid en heldere, gedetailleerde beelden - zelfs wanneer u fotografeert bij weinig licht. Bovendien is de camera in staat om continu-opnames te maken met wel 8fps en kunt Full HD-video's maken. De 4.2x zoomlens biedt een 24-100mm equivalente brandpuntsafstand en het snelle F/1.8-F/2.8 diafragma zorgt voor consistente prestaties over het hele zoombereik. De compactcamera beschikt over een 3" kantelbaar LCD-touchscreen waarop u uw beelden rechtstreeks kunt bekijken en de belangrijkste instellingen van de camera aanpast. Bovendien bent u ervan verzekerd dat uw beelden stabiel zijn dankzij de ingebouwde Optical Image Stabilizer.

Bij de Canon Powershot G7X mark II krijgt u nu de Giftbox Bronze (t.w.v. €239) cadeau!

Ontdek de Canon Powershot G7X mark II

 

Canon EOS M5

De Canon EOS M5 body is een systeemcamera van absolute wereldklasse. Deze camera combineert de krachtige prestaties van een spiegelreflexcamera met het compacte design van een systeemcamera. De M5 beschikt over vele nieuwe technologieën van Canon. Zo is het de eerste systeemcamera die beschikt over Canon's DIGIC 7 processor en heeft hij een 24,2 megapixels APS-C CMOS sensor. De EOS M5 heeft een gevoeligheid van 100 tot 25.600 ISO en is uitgerust met Dual Pixel CMOS AF. Deze techniek zorgt voor een zeer snelle en nauwkeurige autofocus bij video. De EOS M5 filmt in full HD met 60fps (beelden per seconde) en maakt hierbij gebruik van een vijf-assige digitale beeldstabilisatie. Met de EOS M5 kunt u hierdoor haarscherpe foto's maken evenals zeer dynamische video's vastleggen.

Bij de Canon EOS M5 krijgt u nu de Giftbox Silver (t.w.v. €399) cadeau!

Ontdek de Canon EOS M5

 

 

 

Canon EOS 5D mark IV

De Canon 5D Mark IV is een full frame spiegelreflexcamera van absolute wereldklasse. Al jaren staat de 5D serie voor topkwaliteit en de Mark IV zet deze traditie vol overgave voort. U legt alles haarscherp vast met de maar liefst 30.4 megapixel full frame CMOS-sensor met een ISO gevoeligheid tot 32.000 en met de nieuwste DIGIC 6+ beeldverwerkingsprocessor, welke tot nu toe alleen in de grotere 1DX II voorkwam. De DIGIC 6+ zorgt ervoor dat u beelden kunt vastleggen met verbluffende snelheid en kwaliteit: tot wel 7 frames per seconde, met volledige autofocus tracking!  

 Bij de Canon EOS 5D mark IV krijgt u nu de Giftbox Gold (t.w.v. €525) cadeau!

Ontdek de Canon EOS 5D mark IV

 

Exclusieve cadeaupakketten

Tijdens de actieperiode krijgt, u exclusief bij Kamera Express, bij aankoop van één van de geselecteerde Canon producten een cadeaupakket met daarin allerlei unieke extra's. De waarde van deze cadeaupakketten kan oplopen tot maar liefst €525! Er zijn drie verschillende cadeaupakketten: bronze, silver en gold. Klik hier voor de actievoorwaarden. 

Cadeaupakket bronze

 Bronze (t.w.v. €239,-)

  • 10-delige Basiscursus fotografie
  • Lifetime 100GB Irista cloudopslag

Cadeaupakket silver

Silver (t.w.v. €399,-)

  • 10-delige Basiscursus fotografie
  • Lifetime 100GB Irista cloudopslag
  • Gepersonaliseerde Peak Design draagriem
  • Corel Aftershot Pro 3

Cadeaupakket gold

Gold (t.w.v. €525,-)

  • Masterclass met professionele Canon fotograaf 
  • Lifetime 150GB Irista cloudopslag
  • Gepersonaliseerde Peak Design draagriem
  • Corel Aftershot Pro 3

Meer over 'Het Perfecte Plaatje'