Kamera Express cadeaupakket t.w.v. €525,-

Let op: dit cadeaupakkket is helaas uitverkocht!

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvangt u bij Kamera Express geheel gratis een uniek cadeaupakket 'Gold'! In dit pakket vindt u unieke extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina leest u wat er in uw cadeaupakket zit en hoe u de verschillende onderdelen kunt claimen. Als u het cadeaupakket 'Gold' nog niet in uw bezit heeft, vindt u hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op=op!

Ik heb mijn cadeaupakket al

Inhoud van het cadeaupakket

In het cadeaupakket 'Gold' vindt u de volgende cadeaus:

Gepersonaliseerde Peak Design draagriem

Om uw camera altijd mee op pad te kunnen nemen, is een goede draagriem onmisbaar. Zo heeft u uw handen vrij maar houdt u uw camera wel altijd bij de hand. U ontvangt de Peak Design Slide camerariem: een veelzijdige draagriem die is gepersonaliseerd met uw naam en in lengte verstelbaar is. Uw camera is eenvoudig aan de riem te bevestigen én te verwijderen. Dankzij het 45mm tubular autoriemmateriaal bent u verzekerd van optimale stevigheid.

Claim uw Camera Strap Pro

Corel Aftershot Pro 3

Voorzie uw foto's van de mooiste nabewerking om ze helemaal tot hun recht te laten komen. Met dit bewerkingsprogramma kunt u uw foto's uitgebreid bewerken en organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos voor zowel beginnende als ervaren fotografen. Pas de kleuren, het contrast en de helderheid van uw foto's aan of maak gebruik van meer geavanceerde opties. De software is compatibel met Windows, Mac en Linux.

Claim uw Corel Aftershot Pro 3

 

150GB Irista

Canon Irista is een uniek opslagsysteem waar u al uw foto's en video's op kunt slaan. Bewaar de media van uw fotocamera, smartphone, desktop en Facebook account op één centrale plek zodat u altijd toegang heeft tot al uw herinneringen. Omdat alles wordt opgeslagen zonder compressie, behoudt u uw media altijd in originele kwaliteit. Irista is vanaf elk apparaat toegankelijk zodat u uw foto's makkelijk terug kunt kijken en kunt delen met anderen. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot het maken én delen van albums en kunt u gebruik maken van de automatische of zelfgemaakte tags om eenvoudig beelden terug te vinden.

Claim uw 150GB Irista cloudopslag

Fotografie masterclass

Onze fotografie masterclasses zijn een unieke manier om meer te leren over de fotografievorm waarin u het meest geïnteresseerd bent. Drie professionele fotografen die hun sporen in de fotografiewereld ruimschoots hebben verdiend, brengen u meer bij in één van deze fantastische masterclasses waarbij u hét geheim leert van het maken van een goede foto en natuurlijk ook zelf aan de slag gaat met uw nieuwste aankoop. De keuze is aan u: gaat u voor de masterclass portretfotografie door Toonen & Wientjens, wilt u meer leren over landschapsfotografie door Bas Meelker of kiest u voor actiefotografie door Frits van Eldik?

Claim uw Fotografie Masterclass


Bij deze producten ontvangt u het cadeaupakket 'Gold':

Claim de artikelen uit uw cadeaupakket

Zo claimt u uw gepersonaliseerde Peak Design draagriem

Vraag uw gepersonaliseerde Peak Design draagriem aan via de website van Canon. Hier kunt u uw product registreren en doorgeven welke naam u op uw riem gedrukt wilt hebben. Vervolgens wordt de riem gratis bij u thuisbezorgd! Let op: u kunt uw draagriem slechts bestellen tot en met 28 februari 2018.

Zo claimt u Corel Aftershot Pro 3

Ga direct aan de slag met uw Corel Aftershot Pro 3 door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt vervolgens binnen twee werkdagen een activatiecode voor de Corel software in uw mailbox. Hiermee kunt u de volledige versie van Aftershot Pro 3 activeren. Deze software is te downloaden via de website van Corel. Let op: u kunt uw softwarepakket claimen tot 28 februari 2018. Op het YouTube-kanaal van AftershotPro vindt u diverse tutorials.

Zo claimt u uw 150GB Irista

U activeert uw 150GB opslagruimte bij Irista door de actiecode te gebruiken die u in uw cadeaupakket vindt. Ga naar www.irista.com, maak een account aan en vul uw activatiecode in. Hierna vindt u de extra opslag direct terug op uw persoonlijke account.

Zo claimt u de Fotografie Masterclass

Neem een kijkje in het aanbod van masterclasses op onze website. Hierbij staat precies aangegeven welke masterclasses deelnemen aan Het Perfecte Plaatje en wanneer deze plaatsvinden. Met de unieke code op de kaart in uw giftbox kunt u gratis een plekje bij de masterclass bemachtigen door bij het afrekenen de code in te vullen. Let op: hoewel u de Masterclass gratis verkrijgt, zijn wij in verband met validatie van uw aankoop genoodzaakt om €0,01 cent in rekening te brengen. 


Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden