Kamera Express Cadeaupakket Gold Camera t.w.v. €300,-

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvangt u bij Kamera Express geheel gratis een uniek cadeaupakket 'Gold'! In dit pakket vindt u bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina leest u wat er in uw cadeaupakket zit en hoe u de verschillende onderdelen kunt claimen. Als u het cadeaupakket 'Gold' nog niet in uw bezit heeft, vindt u hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op=op!

Let op: dit cadeaupakket is uitverkocht! In plaats van het Gold pakket ontvangt u het Silver pakket.

Ik heb mijn cadeaupakket al

Inhoud van het cadeaupakket

In het cadeaupakket 'Gold' vindt u de volgende cadeaus:

Test een lens

Het aanbod aan lenzen is eindeloos. Voor iedere fotografievorm zijn er dan ook bepaalde lenzen die er het best bij passen. Heeft u altijd al een bepaalde lens willen proberen? Of weet u niet goed welke lens het best bij u en uw fotografiestijl past? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om een week lang een Canon lens te testen. Zo leert u de lens optimaal testen en weet u meteen of de lens bij u past.

Claim uw Test een lens

KE Academy

Heeft u een nieuwe camera aangeschaft en wilt u de basis van fotografie leren? Of bent u al langer bezig met fotografie en wilt u zichzelf in een bepaalde stijl specialiseren? In de Kamera Express Academy leert u alles wat u moet weten als u met fotografie aan de slag gaat. Van scherpstellen tot flitsen en van studiofotografie tot foodfotografie. In onze tutorials leren we u de belangrijkste basis over uw camera en fotografie. 

Claim uw toegang tot de KE Academy

Zoom.nl jaarabonnement

Zoom.nl is één van de grootste fotografie tijdschriften in Nederland en staat boordevol wetenswaardigheden over fotografie. Zo kunt u in het tijdschrift alles lezen over de nieuwste camera's en bevat elke editie verschillende tips, cursussen, workshops en interviews met bekende fotografen. Zoom bestaat niet alleen uit een tijdschrift, maar ook uit een uitgebreide website. Hier kunt u zelf uw foto's delen en vindt u een grote database aan informatie waardoor u nog beter gaat fotograferen.  Op deze actie zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Claim uw Zoom.nl jaarabonnement

Gratis Irista HD book

Canon Irista is een uniek opslagsysteem waar u al uw foto’s en video’s veilig kunt bewaren. Zo kunt u de media van uw fotocamera, smartphone, desktop en Facebook-account op één centrale plek opslaan en heeft u altijd toegang tot uw bestanden. De beelden worden altijd zonder compressie opgeslagen waardoor de originele kwaliteit van uw bestanden behouden blijft. Om uw mooiste herinneringen nog tastbaarder te maken, bieden wij u graag het Irista HD book aan. Dit fotoboek biedt plaats aan een selectie van uw mooiste foto’s.

Claim uw Irista HD book
 
 

 

Bij deze producten ontvangt u het cadeaupakket 'Gold':

Claim de artikelen uit uw cadeaupakket

Zo claimt u uw Test een lens

In uw giftbox zit een pasje waarop u een speciale actiecode vindt. Hiermee kunt u vervolgens op een speciale pagina de lens reserveren- en huren.

Zo claimt u uw toegang tot de KE academy

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke URL. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw toegang tot de KE academy verzilveren.

Zo claimt u uw Zoom.nl jaarabonnement

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke URL. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw Zoom.nl jaarabonnement claimen.

Zo claimt u uw Canon Irista HD book

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke URL. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw Canon Irista HD fotoboek aanvragen.


Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden