Gratis 50 fotoafdrukken

Tijdens onze printpromo actie van 14 december tot 31 december 2017 ontvangt u bij aankoop van een camera tussen de €200,- en €800,- nu 50 gratis fotoafdrukken! Deze afdrukken worden geprint door onze eigen Kamera Express Fotoservice. De 50 afdrukken is op basis van een afmeting van 10x15, maar het tegoed is ook op andere formaten te besteden. De actiecode kan tot 28 februari 2018 worden verzilverd via onze Fotoservice app (voor iOS en Android) of via de website. Let op: de gratis fotoafdrukken is exclusief €0,99 aan opstartkosten.

Bestel hier uw 50 fotoafdrukken

 

Fotoafdrukken 

Foto's kunnen uw woning helemaal af maken. Zo brengt u extra sfeer aan in uw woning en wordt u altijd herinnerd aan mooie momenten. Het thuis afdrukken van foto's kan echter nog wel eens problemen opleveren. Misschien komen de kleuren niet goed uit, zitten er teveel contrasten in de foto of zijn de details niet goed te zien. Laat daarom uw foto's afdrukken bij Kamera Express. Wij verzekeren u van de mooiste fotoafdrukken!

 

Hoe werkt het?

 

Kopieer de foto's naar uw computer

Allereerst kopieert u uw foto's van uw camera naar uw computer, tablet of smartphone. Gebruikt u een smartphone? Dan raden wij onze app aan. Bij het bestellen heeft u een internetverbinding nodig. Wanneer u een account maakt kunt u altijd op een later moment verder bestellen.

Verwerking bestelling

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen gaan wij er direct mee aan de slag! Iedere foto wordt gecontroleerd op kleur, helderheid en contrast. Bovendien gebruiken wij alleen de beste papiersoorten en professionele printers voor de beste beeldkwaliteit en jarenlange garandering op de kleuren.

Gereedmelding bestelling

Wij brengen u op de hoogte wanneer uw bestelling klaar is om op te worden gehaald in één van onze Superstores bij u in de buurt of wanneer deze klaar is voor verzending. Kiest u voor verzending? Dan betaalt u €2,10 aan verzendkosten. Bij het bestellen van de fotoafdrukken moet u rekening houden met een levertijd van 2-4 werkdagen.

 

Bestel hier uw foto's

U kunt kiezen voor een bestelling via onze Kamera Express Fotoservice app of via de website. Nadat u de foto's en formaten heeft geselecteerd voert u de actiecode in. 

 

Download onze gratis app!

Download hier onze Kamera Express Fotoservice app voor iOS of Android apparaten:

  

Aan de slag op de website

Klik op de onderstaande button om via de Kamera Express Fotoservice website te bestellen:

 

 Let op bij bestellen:

- De opstartkosten bedragen €0,99

- De minimale bestelwaarde is 50 afdrukken

- De 50 afdrukken is op basis van een afmeting van 10x15, maar het tegoed is ook op andere formaten te besteden

 

Inspiratie

Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van fotoafdrukken.