Gratis Xpozer

Tijdens onze printpromo actie van 14 december tot 31 december 2017 ontvangt u bij aankoop van een camera van €800,- of meer een gratis Xpozer van 90x60cm! Bij deze Xpozer krijgt u natuurlijk een frame, waarmee u in een handomdraai de Xpozer aan uw muur kunt hangen. Bij aanmelding ontvangt u een actiecode die tot 31 januari 2018 kan worden verzilverd. Let op: de gratis Xpozer is exclusief €4,95 aan verzendkosten.

Meld u hier aan voor de gratis Xpozer

 

Wat is een Xpozer? 

 

Met een Xpozer fotovergroting brengt u uw foto's tot leven. U kunt deze foto ophangen waar u waar wilt, bijvoorbeeld in uw huiskamer of slaapkamer. De Xpozer hangt u gemakkelijk op door middel van het wisselframe. Zo bespaart u ook nog eens slim! Het frame kan namelijk herbruikt worden wanneer u uitgekeken bent op uw huidige fotoprint en graag wat nieuws op wilt hangen. 

 

Xpozer kwaliteit

 

 

 

Met een Xpozer haalt u de beste kwaliteit in huis. Uw foto wordt met maximale resolutie afgedrukt op een speciaal fotofolie, waardoor u ook details haarscherp kunt zien! Dankzij de zorgvuldige kalibratie van het printproces komen de kleuren ook exact overeen met uw originele foto. Bovendien wordt uw fotoprint op Xpozer geheel ontspiegeld, waardoor u geen last meer heeft van lichtinval en reflecties in uw foto.  

 

Revolutionair frame 

 

Het wisselframe van Xpozer is uniek in de wereld. Dit frame zorgt ervoor dat uw foto altijd strak opgespannen blijft en is erg lichtgewicht. Niet alleen kunt u dit frame op een rechte, maar ook op een schuine wand bevestigen. Xpozer biedt naast de 90x60cm ook andere formaten aan van 40x30cm tot 200x100cm en van vierkant tot panorama. Zo kiest u altijd voor het juiste formaat!

 

 

Wat krijgt u?

 

De fotoprint

Uw foto wordt afgedrukt op speciaal fotofolie met ontspiegelende afwerking. Deze print wordt bovendien ook voorzien van kunststof hoeken voor het plaatsen van de foto in het frame. 

Het wisselframe

Door middel van het unieke en gepatenteerde frame wisselt u gemakkelijk al uw foto's. Dit frame wordt geleverd in drie onderdelen die u gemakkelijk in één klik op spanning kunt brengen.

De ophangonderdelen

U krijgt een aantal ophangonderdelen bij uw Xpozer. Deze bestaan uit: een ophangbeugel, een schroef en plug. Zo kunt u uw foto binnen enkele minuten gemakkelijk aan uw muur hangen.

De verpakking

Uw print wordt bezorgd in een speciale verpakking die ervoor zorgt dat uw print niet platgedrukt wordt. Deze kunt u ook gebruiken om uw prints te bewaren of mee te nemen!

 

Hoe werkt het?

In de onderstaande video ziet u hoe eenvoudig u een Xpozer kunt opspannen en ophangen.

 

Aanmelden voor een gratis Xpozer

Klik op onderstaande button om u aan te melden waarna u een actiecode zult ontvangen die u kunt gebruiken op de website van Xpozer.

Meld u hier aan voor de gratis Xpozer

 

Inspiratie

Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van Xpozers.