Overige service & Diensten - Klantenservice

Sensorcleaning

 

Voor slechts € 29,- euro maken wij de sensor van uw Spiegelreflexcamera weer brandschoon. Na een cleaning van Kamera Express gaat u weer onbezorgd en vlekvrij genieten van het fotograferen.

Kom voor de sensor cleaning naar een van onze Superstores en onze getrainde cleaners zorgen dat u weer vlekvrij kan fotograferen. Voor het reinigen van de sensor dient de camera een volle accu te hebben en neem ook een lens en geheugenkaart mee. Zo kunnen we een testfoto maken en heeft u direct een 'voor' en 'na' foto!

Let op! In verband met drukte in onze Superstores kan het voorkomen dat u uw camera tijdelijk moet achterlaten en u uw camera tot 1 dag kwijt bent.

 

Wanneer moet ik mijn sensor laten reinigen?

Om te bekijken of uw sensor gereinigd moet worden kunt u de volgende simpele test doen:

1. Maak een foto van een egaal en effen oppervlak (bijvoorbeeld de lucht of een velletje blanco papier)
2. Bekijk de foto op uw computer.
3. Ziet u vlekjes? Dan moet uw sensor schoongemaakt worden.

 
org-ke_nl:/content/Klantenservice/Sensorcleaning 1.jpg   org-ke_nl:/content/Klantenservice/Sensorcleaning 2.jpg
Sensor moet gereinigd worden   Na sensor reiniging
 
 

 
 

Kamera Express Workshops

 

Wilt u meer weten over fotografie? Een camera gekocht maar geen zin of tijd om de gebruiksaanwijzing te lezen? Op zoek naar meer verdieping in uw foto's? Door het volgen van onze workshops zult u alles ontdekken op het gebied van fotografie.

In samenwerking met verschillende fotografen, met elk een andere achtergrond, organiseren wij workshops en masterclasses. Zowel voor de beginnende fotograaf als voor de gevorderde die zich verder wil ontwikkelen. Van een complete digitale spiegelreflexcursus tot meerdaagse trainingen onder leiding van professionele fotografen.

De workshops worden gegeven in een van onze Superstores of op een toepasselijke en inspirerende locatie.

Hier kunt u alle informatie vinden over de workshops. We wensen u veel plezier met fotograferen zien u graag terug tijdens een van onze workshops!

 
 

 
 

Pasfoto's

In al onze Superstores kunt u terecht voor het maken van pasfoto's voor officiële documenten of een leuke foto voor in uw portemonnee. De pasfoto's kunnen worden gemaakt tijdens openingsuren van de winkel en een afspraak maken is niet nodig. De foto's worden digitaal gemaakt, waarna u ze kunt bekijken voordat ze worden afgedrukt.

Onze pasfoto's worden gemaakt volgens de laatste normen zodat deze ook geschikt zijn voor officiële doeleinden zoals het paspoort, Identiteitskaart, rijbewijs, Visa of andere documenten.

Ook voor een pasfoto van kinderen en baby's kunt u bij ons terecht.

1 setje pasfoto's €10,-
2e setje pasfoto's €15,-
3e setje pasfoto's €17,50

 
 

 
 

Kamera Express Nieuwsbrief

 

Als fotografie uw hobby, passie of beroep is zullen wij ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en de allerbeste aanbiedingen.

De Kamera Express nieuwsbrief verschijnt verschillende malen per maand waardoor onze nieuwsbrief abonnees als eerste op de hoogte zijn van aankomende workshops, bijzondere exposities, exclusieve promoties, unieke aanbiedingen en live product demonstraties.

  

Klik hier om de laatst gestuurde nieuwsbrief te bekijken