Gezien op TV bij Het Perfecte Plaatje

In de eerste aflevering kregen we te zien dat iedere BN'er drie camera's meekreeg om mee te oefenen: een compacte point-and-shoot camera, een systeemcamera en een spiegelreflexcamera.

Hieronder vind je meer informatie over deze drie camera's, de Canon EOS RPCanon EOS M50 en de Canon EOS 6D mark II. Tijdens deze actieperiode ontvang je bij deze camera's een exclusief cadeaupakket. Bekijk hier een overzicht met alle deelnemende camera's en objectieven.

Gebruikte camera's | Gebruikte objectievenGiftboxes


Camera's die gebruikt zijn in Het Perfecte Plaatje:

Canon EOS RP

De Canon EOS RP is een zeer compacte en lichtgewicht full frame systeemcamera voor de gevorderde fotograaf. Op pad met een full frame camera is nog nooit zo makkelijk geweest, omdat de EOS RP de de lichtste camera in zijn klasse is. Dankzij de 26,2 megapixel sensor schiet je op elk moment van de dag geweldige foto's. De RF-lensvatting en het DUAL Pixel CMOS autofocussysteem leveren perfecte optische prestaties, een snelle autofocus en snelle communicatie tussen de camera en lens. De geïntegreerde Eye AF in de camera bevat een gezichtsdetectie-modus die automatisch scherpstelt op de ogen. 

Bekijk hier

Canon EOS M50

De Canon EOS M50 is een systeemcamera die zich onder meer kenmerkt door 4K video-opnames, een elektronische zoeker met hoge resolutie en een verbeterd Dual Pixel autofocussysteem voor zowel foto's als video's. Met behulp van de 24,1MP CMOS-sensor en een DIGIC 8-beeldprocessor ben je verzekerd van een hoge beeldkwaliteit met weinig ruis, levensechte kleuren en optimale helderheid. Je neemt de hoogste kwaliteit video's op met 25fps in 4K-kwaliteit. De ingebouwde beeldstabilisatie helpt je bij het maken van schokvrije, stabiele opnamen door bewegingen van de camera tot een minimum te beperken.

Bekijk hier

Canon EOS 6D mark II

De Canon EOS 6D mark II is een full frame spiegelreflexcamera voorzien van 26,2 megapixel sensor en een DIGIC 7-processor. Hij biedt je de hoogste beeldkwaliteit en is zowel geschikt voor reisfotografie als voor portretfotografie. De Canon EOS 6D Mark II heeft een groot dynamisch bereik waardoor je altijd verzekerd bent van heldere, scherpe beelden met veel details. De maximale ISO is 40.000 en is uitbreidbaar tot ISO 102.400. Verder beschikt de 6D Mark II over een 45-punts Autofocus (AF) systeem met brede instelmogelijkheden en zorgt ervoor dat je snel focust op je onderwerp. Dit onderwerp kun je vervolgens nauwkeurig volgen.

Bekijk hier


Objectieven die gebruikt zijn in Het Perfecte Plaatje:
Exclusieve giftboxes

Tijdens de actieperiode krijg je, exclusief bij Kamera Express, bij aankoop van één van de geselecteerde Canon producten een cadeaupakket met daarin allerlei unieke extra's.

Er zijn dit jaar vier verschillende cadeaupakketten. Er is een Gold Camera- en Platinum Camera-pakket bij aanschaf van een geselecteerde camera. Daarnaast hebben we een Gold Lens- en Platinum Lens-pakket voor geselecteerde objectieven. Klik hier om de actievoorwaarden te lezen. 

Cadeaupakket Gold Camera

  • Online training op thema (Kamera Express Academy)
  • Unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam
  • Quickstart training

Cadeaupakket Gold Lens

  • Online training op thema (Kamera Express Academy)
  • Digitaal Zoom.nl magazine jaarabonnement en Lightroom preset naar keuze

Cadeaupakket Platinum Camera

  • Masterclass naar keuze van een bekende fotograaf
  • Unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam
  • Quickstart training

Cadeaupakket Platinum Lens

  • Masterclass naar keuze van een bekende fotograaf
  • Digitaal Zoom.nl magazine jaarabonnement en Lightroom preset naar keuze

Overzichtspagina