Kamera Express Gold Camera Giftbox UITVERKOCHT!

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvang je bij Kamera Express geheel gratis een uniek cadeaupakket Camera Gold!

In dit pakket vind je bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina lees je wat er in het cadeaupakket zit en hoe je de verschillende onderdelen kunt claimen. Als je het cadeaupakket Camera Gold nog niet in je bezit hebt, vind je hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op = op!

Inhoud Gold Camera pakket | Deelnemende productenActievoorwaarden


Inhoud Camera Gold Giftbox


Kamera Express Online Academy

Heb je een nieuwe camera aangeschaft en wil je de basis van fotografie leren? Of ben je al langer bezig met fotografie en wil je jezelf in een bepaalde stijl specialiseren? In de Kamera Express Academy leer je alles wat je moet weten als je met fotografie aan de slag gaat. Van scherpstellen tot flitsen en van studiofotografie tot foodfotografie. In onze tutorials leren we je de belangrijkste basis over fotografie.

Unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam

Om je camera altijd mee op pad te kunnen nemen, is een goede draagriem onmisbaar. Zo heb je je handen vrij maar houd je de camera wel altijd bij de hand. Je ontvangt de Peak Design Slide camerariem: een luxe draagriem met daarop jouw naam. De riem is in lengte verstelbaar. De camera is eenvoudig aan de riem te bevestigen én te verwijderen.

Quickstart training

Om meteen aan de slag te gaan met je nieuwe Canon EOS 90D, 2000D of M50 hebben wij speciaal voor jou een uitgebreide Quickstart cursus samengesteld. Zo leer je meteen op een leuke manier je camera kennen, waarna je meteen aan de slag kunt. Voor ieder deelnemend model is er een aparte Quickstart samengesteld. Ga naar de link die vermeld staat op je card in je Giftbox en selecteer daar jouw gewenste model.Bij deze producten ontvang je de Camera Gold Giftbox:


Claim de artikelen uit je giftbox:

In de Camera Gold giftbox vind je meerdere pasjes met daarop een unieke URL. Vervolgens kun je op deze activatiepagina's jouw Academy-cursus, unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam én Quickstart claimen.


Lees hier alle actievoorwaarden

Overzichtspagina