Giftbox Camera Gold

Kamera Express Giftbox Camera Gold - Let op! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvang je bij Kamera Express een uniek cadeaupakket: een Giftbox Camera Gold!

In dit pakket vind je bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina lees je wat er in het cadeaupakket zit en hoe je de verschillende onderdelen kunt claimen. Als je de Giftbox Camera Gold nog niet in je bezit hebt, vind je hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op = op!

Inhoud Giftbox Camera Gold | Deelnemende productenActievoorwaardenFAQ


Inhoud Giftbox Camera Gold


Online Academy

Online Academy

In onze Online Academy vind je wel 12 cursussen om jouw fotografieskills te verbeteren.

Gepersonaliseerde Draagriem

Gepersonaliseerde Draagriem

Maak je camera uniek met een gratis draagriem met jouw persoonlijke tekst.

Quickstart Training

Quickstart Training

Leer alles over je nieuwe camera met de praktische Quickstart Training.

Budgetcam Huurkorting

Budgetcam Huurkorting

Ontvang 50% korting op je eerste order bij Budgetcam en probeer die nieuwe lens of die studio-set eens uit.

Profotonet Voucher

Profotonet Voucher

Jouw mooiste foto's in een boek of aan de muur. Ontvang 20 euro korting bij een minimale besteding van 60 euro.

 

Bij deze producten ontvang je de Giftbox Camera Gold:

Canon EOS 90D

Canon EOS 90D

De Canon EOS 90D is ontworpen voor de enthousiaste fotograaf, die op zoek is naar foto's en video's van nog hogere kwaliteit. Het maakt daarbij niet uit welk onderwerp je gaat verkennen van portret tot actie.

Bekijk hier

Canon EOS M50

Canon EOS M50

De Canon EOS M50 is een systeemcamera die zich onder meer kenmerkt door 4K video-opnames, een elektronische zoeker met hoge resolutie en een verbeterd autofocussysteem voor zowel foto's als video's.

Bekijk hier

Canon EOS 250D

Canon EOS 250D

De EOS 250D is een lichtgewicht en gebruiksvriendelijke spiegelreflexcamera en zorgt voor uitstekende beelden dankzij 24,1 Megapixel CMOS APS-C sensor. De DIGIC 8-beeldprocessor biedt geweldige prestaties.

Bekijk hier

Canon G7X Mark III

G7X Mark III

Met de 20,1 megapixel CMOS-sensor en DIGIC 8 beeldprocessor biedt deze camera een uitgebereide ISO-gevoeligheid en heldere, gedetailleerde beelden. Zelfs bij weinig licht.

Bekijk hier

 

Lees hier alle actievoorwaarden

 

Vragen over onze actie rondom Het Perfecte Plaatje

Heb je nog vragen over onze acties tijdens Het Perfecte Plaatje? Bekijk dan onze FAQ.


Nee, helaas. Je ontvangt alleen een Giftbox bij aankoop van minimaal één van de geselecteerde camera’s, lenzen of printers van Canon.
Ja, bij iedere aankoop van één van de geselecteerde producten ontvang je een gratis Giftbox. Als je bijvoorbeeld zowel een geselecteerde camera als een geselecteerde lens koopt, dan ontvang je zowel bij de camera als bij de lens de bijbehorende Giftbox.
Je ontvangt de Giftbox direct bij je bestelling. Als je in de winkel een van de geselecteerde actieproducten koopt, geeft de winkelmedewerker je direct de Giftbox mee. Bestel je online dan ontvang je de Giftbox samen met jouw producten.
Nee, helaas. Je kunt de Giftbox niet inwisselen voor geld.
Met de voucher Budgetcam Huurkorting ontvang je 50% korting op je eerste order bij Budgetcam. Budgetcam is een cameraverhuurbedrijf dat service verleent aan filmmakers en fotografen uit elk segment. Budgetcam is een zogenaamde ‘one stop shop’ en fungeert als onzichtbaar crewlid op de set. Heb je nu net een nieuwe Canon camera of lens bij Kamera Express gekocht en heb je altijd al eens een studio set willen uitproberen of die andere gave lens? Dan kun je die nu eenvoudig huren via Budgetcam met de speciale voucher die je in de Giftbox hebt ontvangen. Beviel de gear zo goed en wil je die aanschaffen? Kijk dan ook eens bij Budgetcams Try Before You Buy actie of het Canon Lens Reward programma.
Alle huuropdrachten kun je online of telefonisch aan Budgetcam doorgeven. Gebruik de code die op de voucher staat om 50% korting op je order te ontvangen. Daarnaast dien je de fysieke voucher bij Budgetcam in te leveren op het moment dat je de apparatuur komt ophalen of op het moment dat die bezorgd wordt.
De Budgetcam Huurkorting geldt voor huuropdrachten tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021. Let op: je dient de apparatuur in deze periode te huren/ gebruiken. Je kunt dus niet een opdracht in de actieperiode opgeven voor een huurperiode buiten de actieperiode.
Nee, er geldt geen maximum huurbedrag. The sky is the limit!
De voucher kan besteed worden aan alle Canon apparatuur en geselecteerde producten.
Met de Profotonet Voucher ontvang je 20 euro korting bij iedere bestelling vanaf 60 euro, exclusief verzendkosten. Profotonet maakt fotoafdrukken, fotoboeken en wanddecoratie van de hoogste kwaliteit. Deze bestel je eenvoudig via de website van Profotonet.
Je ontvangt de korting door de code te gebruiken die je op jouw voucher vindt tijdens het afrekenen.
De korting is geldig op bestellingen tussen 13 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021.
Het is niet mogelijk om ene bestelling van een fotoboek te combineren met een bestelling van wanddecoratie of fotoafdrukken, omdat dit via twee afzonderlijke systemen loopt. Wil je beide producten bestellen met korting? Plaats dan 2 aparte bestellingen en gebruik bij beide bestellingen de code.
Kamera Express heeft een eigen Online Academy ontwikkeld. Hierin bieden we online cursussen op verschillende gebieden van het fotografie vak. De cursussen bestaan uit overzichtelijke hoofdstukken en zijn in eigen tempo te volgen.
Je kunt 12 cursussen volgen in de Online Academy. Dit zijn de onderwerpen van de cursussen:
 • Basiscursus XL Fotografie (10-delig)
 • Basiscursus Studiofotografie
 • Basiscursus Macrofotografie
 • Basiscursus Video
 • Basiscursus Landschap
 • Basiscursus Werken met een model
 • Basiscursus Nabewerking
 • Basiscursus Sport & Actiefotografie
 • Basiscursus Eventfotografie
 • Basiscursus Dronefoto- en videografie
 • Basiscursus Dierenfotografie
 • Basiscursus Vloggen
Op de voucher van de Online Academy vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Om gratis toegang te krijgen tot de 12 cursussen van de Online Academy kun je je tot en met 15 januari 2021 aanmelden. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang jij de 12 cursussen in je account. De cursussen zijn daarna in je eigen tempo te volgen.
Na je aanmelding (die je wel voor 15 januari 2021 moet hebben gedaan) kun je alle cursussen in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je alle cursussen gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een cursus in de Online Academy heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
Indien je een echte beginner bent in het fotografie vak, raden wij je aan om te beginnen met de basiscursus XL. Daarna zijn alle andere cursussen goed te volgen.
Op de voucher vind je jouw unieke code en het adres van de webpagina waar je deze code moet invullen. Vervolgens wijst het bestelproces zich verder vanzelf.
Je kan tot en met 15 januari 2021 jouw Gepersonaliseerde Draagriem bestellen.
Op de Gepersonaliseerde Draagriem passen maximaal 16 tekens. Dit is inclusief spaties. Alle letters worden standaard in hoofdletters geborduurd. De volgende (standaard) leestekens kunnen geborduurd worden: : ; , . ! @ # & * - _ + = ) ( / ? > < Alle cijfers (0 t/m 9) en het standaard alfabet kunnen geborduurd worden. “Bijzondere” letters is niet mogelijk (denk bijvoorbeeld aan © ¢ á ? é ç ê æ ö s).
Nee. Het is niet toegestaan lettercombinaties op te geven die redelijkerwijs kunnen worden gezien als teksten met de volgende kenmerken: lasterlijk, blasfemisch, pornografisch, racistisch, grof tegenover een godsdienst, haatdragend tegen een persoon of groep, obsceen, dreigend, treiterend, anderszins crimineel of aanstootgevend, schadelijk of offensief ten aanzien van het merk Canon / EOS of in strijd met een toepasselijke wet. Mocht dit wel het geval zijn, dan behoudt Canon zich het recht voor Deelnemer van de Actie uit te sluiten en de draagriem niet te leveren. De opgegeven tekst kan maximaal 16 karakters bevatten inclusief eventuele spaties. Alle letters worden standaard in hoofdletters geborduurd. De volgende (standaard) leestekens kunnen geborduurd worden: : ; , . ! @ # & * - _ + = ) ( / ? > < Alle cijfers (0 t/m 9) en het standaard alfabet kunnen geborduurd worden. “Bijzondere” letters is niet mogelijk (denk bijvoorbeeld aan © ¢ á ? é ç ê æ ö s).
Op het moment dat je de Gepersonaliseerde Draagriem al besteld of ontvangen hebt en je retourneert daarna je camera waarbij je de Gepersonaliseerde Draagriem hebt gekregen, dan worden de kosten van de Gepersonaliseerde Draagriem, te weten € 69,95, bij je in rekening gebracht.
Een Quickstart Training is een korte en overzichtelijke training waarin wij op video alle knopjes en instellingen van jouw camera of printer uitleggen. Op die manier hoef je niet de hele handleiding door te spitten en weet jij binnen een mum van tijd hoe jouw nieuwe camera of printer werkt.
Van alle geselecteerde Canon camera’s en printers die in het actieaanbod zitten, is een Quickstart Training beschikbaar.
Op de voucher van de Quickstart Training vind je een unieke code en het webadres waar je deze dient in te voeren. De rest wijst zich verder vanzelf.
Om gratis toegang te krijgen tot de Quickstart Training kun je je tot en met 15 januari 2021 aanmelden. Zodra jij je hebt aangemeld ontvang jij de Quickstart Training in je account. De training is daarna in je eigen tempo te volgen.
Na je aanmelding (die je wel voor 15 januari 2021 moet hebben gedaan) kun je de Quickstart Training in je eigen tempo volgen. Er is geen einddatum waarvoor je de training gevolgd moet hebben.
Voor het volgen van een Quickstart Training heb je een account nodig in de Kamera Express Academy. Hoe je een account maakt, lees je tijdens je aanmelding. Verder heb je alleen een computer/laptop en een internetverbinding nodig.
De Quickstart Training is voor iedereen goed te volgen.

 

Overzichtspagina