Kamera Express Gold Lens Giftbox

Bij aanschaf van geselecteerde Canon lenzen ontvang je bij Kamera Express geheel gratis een uniek cadeaupakket 'Gold Gold'!

In dit pakket vind je bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina lees je wat er in het cadeaupakket zit en hoe je de verschillende onderdelen kunt claimen. Als je het cadeaupakket Lens Gold nog niet in je bezit hebt, vind je hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op = op!

Inhoud Lens Gold pakket | Deelnemende productenActievoorwaarden


Inhoud Lens Gold Giftbox

Kamera Express Online Academy

Heb je een nieuwe camera aangeschaft en wil je de basis van fotografie leren? Of ben je al langer bezig met fotografie en wil je jezelf in een bepaalde stijl specialiseren? In de Kamera Express Academy leer je alles wat je moet weten als je met fotografie aan de slag gaat. Van scherpstellen tot flitsen en van studiofotografie tot foodfotografie. In onze tutorials leren we je de belangrijkste basis over je camera en fotografie!

Digitaal Zoom.nl jaarabonnement

Zoom.nl is één van de grootste fotografie tijdschriften in Nederland en staat boordevol wetenswaardigheden over fotografie. Zo lees je alles over de nieuwste camera's en bevat elke editie verschillende tips, cursussen, workshops en interviews met bekende fotografen. Zoom bestaat niet alleen uit een tijdschrift, maar ook uit een uitgebreide website. Hier kunt je zelf je foto's delen en vind je een grote database aan informatie waardoor je nog beter gaat fotograferen.Bij deze producten ontvang je de Lens Gold Giftbox:


Claim de artikelen uit je giftbox:

In de Lens Gold Giftbox vind je meerdere pasjes met daarop een unieke URL. Vervolgens kun je op deze activatiepagina's jouw Academy-cursus én Zoom.nl online magazine jaarabonnement met gratis preset claimen.


Lees hier alle actievoorwaarden

Overzichtspagina